belle madness 2.1 yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vaaab

Üye
    Konu Sahibi
belle madness 2.1 yardım !
konunun altına yazdım ama bekledım bekledım ama cevap gelmedı sorunum mesajların oturumlara gelmemesı yanı tıkladıgımda gelen kutusundan acılması sınır bozucu bırsey nasıl duzeltılebılıyo bılen varsa yardım edebılırmı

n000k

Üye
mesajları aç. sonra sağ altta üst üste 3 çizgi varya ona tıkla ve klasörleri gör tıkla sonra sonra yine üst üste 3 çizgiye tıkla ve mesaj görünmümde oturumları seç. bu kadar

----------Eklendi @ 00:06:41 ---------- Yazıldı @ 00:05:36 ----------

artı sadece madness ınkinde değil bütün cfw li belle lerde bu şekilde seçenek var kardeşim

[alikan]

Üye
Arkadaşın sunduğu öneri sorununuza çözüm olduysa bir teşekkürü çok görmeyiniz.

hahcon

Üye
arkadaslar dün madness cfw güncelledim. fakat müzik çalar da müzik göremiyorum. depo hafızasında müzikler. ama bir türlü müzik çalar görmüyor müzikleri? nden olabilir?

n000k

Üye
arkadaslar dün madness cfw güncelledim. fakat müzik çalar da müzik göremiyorum. depo hafızasında müzikler. ama bir türlü müzik çalar görmüyor müzikleri? nden olabilir?
depo hafızada music klasörünün içine at mp3leri..

----------Eklendi @ 18:58:32 ---------- Yazıldı @ 18:57:49 ----------

bu akşam sunmucak mı kurtulus abi yeni güncellemeyi?

hahcon

Üye
arkadaslar sorun düzeldi. telefonu yedeklemiştim flash atmadan önce. snra format atıp flash attım. yedegi yüklediğimde müzik calar müzikleri görmüyordu. telefndaki müzikleri silip tkrar atın sorun yok

SuaT6027

Üye
depo hafızada music klasörünün içine at mp3leri..

----------Eklendi @ 18:58:32 ---------- Yazıldı @ 18:57:49 ----------

bu akşam sunmucak mı kurtulus abi yeni güncellemeyi?

calısmaları devam edıyor.. aslında o kadar sorunu yok hatta hıc yok ben kullanıyorum ve bu halıyle bıle cok cok cok daha memnunum.. ama ıste kurtulus abı en ıyısı olması ıcın calısıyor..

n000k

Üye

calısmaları devam edıyor.. aslında o kadar sorunu yok hatta hıc yok ben kullanıyorum ve bu halıyle bıle cok cok cok daha memnunum.. ama ıste kurtulus abı en ıyısı olması ıcın calısıyor..
tamam o zaman hadi hayırlısı.. sıkıştırmayalım abiyi.. o nezaman hazır olduğuna karar verirse o zaman yayınlar tabikide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...