güzel yorum yazmışsınız ancak kullandığınız cihaz ve modem markalarını ve nette dolaşım sıkıntılarnı net ortaya koyarsanız bu sorunu beraber çözebiliriz.
Dediğim gibi sorun bir dosyayı indirmede ani kopma ve kaldığı yerden devam etmeme sorunu tabi video seyrederken aynı kopma bağlanma döngüsü bu sebeble sağlıksız kaldığı yerden devam edememe problemi.yoksa bağlantı sorunu yok.hadi bakalım bilgi patlaması yapalım
sorunum çözüldü.belleyle alakalı bir sorun yok.sorun airties rt211 modemimden kaynaklanıyor.huawai modemde 512mb. Onlarca dosya ve video seyrettim hiç bir sorun yapmadı.airties rt 211 modemimden bağlanan htc android benzer kullanımda hiç kopma yapmamıştır.zaten notebookta hiç sorun yapmadığı için şüphe etmiyordum.bilginize sunarım
701'de aynı sorunu yaşadım bende.Modemim Flynet marka 54mbt bir modem.Sorunu şöyle çözdüm 701de wi-fi bağlantı ayarlarından wifi güvenlik modu ayarını wpa/wpa2 olarak ayarladım modemde wpa2 şifrelemeli.Sorun çözüldü.
olumlu yada olumsuz cevap veren arkadaşların cihazlarının ve modemlerinin marka modelini yazmalarını rica ediyorum.cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
- - - Eklendi - - -
cihazınız modeminiz marka ve model belirtirmisiniz
airties rt211 kullananlar çözüm şudur.modeme girin.soldaki sekmelerden kablosuz ağlara girin ağ isminizin de bulunduğu bu sayfanın en alt iki sekmesini kullanıcı izolasyonu ve Qq desteğini açın(seçili olsun yani) sorun çözülecektir.kolay gelsin.