belle kullanıcılarının dikkatine sizin wifinizin bağlantısı ansızın kesiliyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
belle kullanıcılarının dikkatine sizin wifinizin bağlantısı ansızın kesiliyormu
c6-01 701 ve pruwiev 808 im var.hepside belle nin en güncel sürümlerine sahip.internete sorunsuz bağlanıyorum.ancak ne zaman youtube gibi video izleme sitesinde bişi izlemeye kalkıyım ya hemen ya bir kaç saniye sonra wifi bağlantısı kesiliyor ve yani wifi kapanıp geri açılıyor ve bağlanıyor ne yazıkki kaldığı yerden devam etmeyen video yu seyredemiyorum.bazende videonunortasına kadar geliyorm sonra sunucuya bağlanamıyor deyip kapanıyor.bu arada airties modem kullanıyom çekiyor evdeyken olanlar.başka modemlerde de aynısı oluyor.
bu yazdıklarım video seyretme içindi ama bir sorun daha var herhangi bir dosya indirirkende aynı döngü gerçekleşiyor.sanki wifiye abanınca wifiye bişi oluyor.c6-01 de anna varken bu orun yoktu.701 808 orginal belle onlarda hep vardı bu sorun.
normal şebeke internetinde en ufak bir hata olmadı olmıyor tek sorun wifide.belleden bir güncelleme gerekli olduğunu bizzat nokia ile görüşerek söyledim.

BU konuda bilgisi ilmi olan varsa paylaşırsa sevinirim.olumlu yada olumsuz cevap veren arkadaşların cihazlarının ve modemlerinin marka modelini yazmalarını rica ediyorum.cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
sorunu çözdüm en son satıra bakın.sorun airties rt211 belle uyuşmazlığıdır.çözümüde buldum son satırdadır.

MaxipmaN

Üye
herkeste var çözüm bilen yok

Konu Sahibi
şimdi WPA 2 şifrelemeyi deneyecem tabiki wifi tasarruf modu kapalı.deneyimlerimi aktarırım.

denemelerim maalesef başarısız genede bağlantı kopma döngüsü oldu.Tek fark bu döngünün kısalarak iyileştiğini fark ettim.belle modem uyuşmazlığı olabilir.bu arada video sunucusunu wifi olarak belirtmiştim.farklı bilgisi olan olursa bekliyoruz.WPA2 yi öneriyorum bağlantı yarı yarıya iyileşti ama tek başına çözüm olmicak gibi modemim arızalı diyelimki başka modemlerdede bu sorun olduğuna göre browserdende şüphe etmek lazım.

Konu Sahibi
olumlu yada olumsuz cevap veren arkadaşların cihazlarının ve modemlerinin marka modelini yazmalarını rica ediyorum.cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

- - - Eklendi - - -

bende kesilme olmuyor

cihazınız modeminiz marka ve model belirtirmisiniz

bende arada bir kesilme oluyor ama seninki gibi her seferinde değil. N8 belle

mvatan

Üye
bende nokia 700 var belle fp1 var hiç kesilmiyor .

bende de hiç kesilmiyor. Hiç bir ayarlama da yapmadım. Ama daha önce bi kaç kere flash atmıştım bi ara bağlanmıyordu. Flashtan sonra düzeldi.

[ENGİN]

Üye
batarya uygulamaları varsa kaldırın

u_cosar

Üye
Bendede böyle bile sorun var geçici çözüm buldum ayarlar » uygulama ayarları» videolar» erişim noktası kullanımda» bağlı wifi yi seçiniz sorun düzelecektir ama onu kulandığınız zaman diyet erişim noktalarından video izleyebilmek için sürekli orayı değiştirmelisiniz[/FONT

Tepkiler: MaxipmaN

Dereck

Üye
Bu sorun bendede uzun zamandır var modemle alakalı olduğunu düşünüyordum. Şu sıralar kesilmiyor ama dönem dönem sıklaşıyor 3-4 saniyede bir kesildiği oluyor videolarla vs. ilgisi yok tüm programlarda yapıyor bunu.

[ENGİN]

Üye
batarya veya virüs uygulamaları varmı?

Bende telefon güç tasarrufu modundayken interneti kullanmadığım zaman kesiliyor sadece. Telefonum Nokia 500. Modem TP-Link.

Dereck

Üye
[ENGİN];5231980' Alıntı:
batarya veya virüs uygulamaları varmı?

Batarya uygulaması var sadece ama onla alakalı olduğunu sanmıyorum yeni kullanmaya başladım zaten batarya uygulamasını.

[ENGİN]

Üye
bu sorun ne zamandır var?

Dereck

Üye
[ENGİN];5232328' Alıntı:
bu sorun ne zamandır var?

Ben 1 aydır N8 kullanıyorum bir dünya cfw kullandım hepsinde bu soruna rastladım orjinaldede aynı şekilde. O yüzden benim wireless modemle alakalı olduğunu düşündüm.

[ENGİN]

Üye
Ben 1 aydır N8 kullanıyorum bir dünya cfw kullandım hepsinde bu soruna rastladım orjinaldede aynı şekilde. O yüzden benim wireless modemle alakalı olduğunu düşündüm.

başka bir modemde deneme yaptın mı?

MaxipmaN

Üye
batarya programıyla alakası yok en azından battery info monitor ve qoo battery widget sorun çıkarmaz

- - - Eklendi - - -

bende wifi seçliymiş olmadı

Dereck

Üye
[ENGİN];5232611' Alıntı:

başka bir modemde deneme yaptın mı?

Dışarda yakaladığım wifilerle deniyorum ama emin olamadım. Sanırım benim modemle alakalı sorun. Datron ADSL modem eski bir model ondandır bence ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...