TeAmo42
Üye
arkadşlar elinizi cabuk tutun timde calısan arkadasım var onların elindede belleli c6 varmış yazılım ne zman gelcek dedim 5 subat gbi dedi ertelendi flan dıyolar dedim yok dedi en fazla 3-4 günü blur dedi n kdr dgru blmiyorum nokıa yetişemesinde
bence belli bir süre yani forumdaki üyelerimiz için özel mesajla şifre vererek yayınlamak lazım hakan arkadasımız bu işi iyi organize eder konu açıldıktan sonraki üyelere en son verilsin bide yurt dışında bi forumda görmüştüm linkleri görebilmek için üyelik yetmiyodu belli bi üyelik süresi ve mesaj sayısına ulasmak gerekiyodu öyle bişey yapılamazmı
Sistem bu şekilde anlayışınız için teşekkür ederiz...Kaç mesajdan sonra bu uygulama bitiyor acaba.Bir şey soracağız kaç saat beklememiz lazım ?
onlar bişey bilmiyor ki
----------Eklendi @ 15:31:29 ---------- Yazıldı @ 15:30:51 ----------
ama aramızdaki birinin yamuk yapmayacağı ne malum?
flash ı da biz atıp sileriz napıcaz artık? eğer görürseniz başka yerlerde irtibata geçin yani kaldırtmak zor değilBirileri upload ederse?
burası maxicep yamuk adamın ne işi var burda
Bırakın herkese yayınlayalım. İçine imza koydum zaten. Tüm dosyaları aramaları gerek bulmaları için
bi çaresine bakarız merak etme. rar halinde şifreleyip atarız şifreyi de teamviewerdan bağlanmak koşuluyla kopyla yapıştır yaparız göremezler
rar şifresini teamwiewerle yapmak en iyisi dediğin gibiflash ı da biz atıp sileriz napıcaz artık? eğer görürseniz başka yerlerde irtibata geçin yani kaldırtmak zor değil
zaten paylaşıma kızmıyoruz. biz yaptık demelerine kızıyoruzBırakın herkese yayınlayalım. İçine imza koydum zaten. Tüm dosyaları aramaları gerek bulmaları için
arkadaşım başka forumun modu gelir burda casusluk yapar. Bunları düşünmek lazım.
İlk sensin zaten.Gereksiz mesajları bıraksak mı?O kadar abartılacak bir şey yapmıyorsunuz.Adamlar maxi üyelerindende saklayacaklar.Sizi gidi uyanıklar
Bence şifrelemeye şuna bunu gerek yok. madness ıpmart-dailymobile da yayınlasın. tüm dünyanın takibinde olan siteler sonuçta. Asıl önemli olan c6-01 belle firmware"in nokiadan önce maicepte yayınlanması ve tüm dünyaya dağılması.
Bence şifrelemeye şuna bunu gerek yok. madness ıpmart-dailymobile da yayınlasın. tüm dünyanın takibinde olan siteler sonuçta. Asıl önemli olan c6-01 belle firmware"in nokiadan önce maicepte yayınlanması ve tüm dünyaya dağılması.
Sistem bu şekilde anlayışınız için teşekkür ederiz...
az kalsın rahmetli dedemin çok meşhur bi lafı kaçıyodu agzımdan o modlar için peki link görebilmek için üyelik süre ve mesaj kısıtlaması olayı yapılamazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?