Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

TeAmo42

Üye

onlar bişey bilmiyor ki

----------Eklendi @ 15:31:29 ---------- Yazıldı @ 15:30:51 ----------

ama aramızdaki birinin yamuk yapmayacağı ne malum?

madness kesin yamuk yapar o kadar uğraştı adam

Konu Sahibi
Bırakın herkese yayınlayalım. İçine imza koydum zaten. Tüm dosyaları aramaları gerek bulmaları için

alibyr1

Üye
bi çaresine bakarız merak etme. rar halinde şifreleyip atarız şifreyi de teamviewerdan bağlanmak koşuluyla kopyla yapıştır yaparız göremezler

Tamam güzel söylüyorsunuz da size hakta veriyorum, peki biz nasıl faydalanabileceğiz? Hırsız olmadığımızı nasıl ispat edelim size?

papakudioflu

Emekli Yönetici

arkadaşım başka forumun modu gelir burda casusluk yapar. Bunları düşünmek lazım.

az kalsın rahmetli dedemin çok meşhur bi lafı kaçıyodu agzımdan o modlar için peki link görebilmek için üyelik süre ve mesaj kısıtlaması olayı yapılamazmı

Bence şifrelemeye şuna bunu gerek yok. madness ıpmart-dailymobile da yayınlasın. tüm dünyanın takibinde olan siteler sonuçta. Asıl önemli olan c6-01 belle firmware"in nokiadan önce maicepte yayınlanması ve tüm dünyaya dağılması.

sanki çalıştı da yayınlamaya kaldık. herşeye hazır olun. az kaldı eğer çalışırsa yarına tüm dünyada patlar bu

Tepkiler: Febris

Buda doğru öyle şifreli yaparsanız başkası sızdırıp sizden önce yayınlayabilir direk yayınlarsanız bir ilk olursunuz bence .

Konu Sahibi

Daily yeter.

TeAmo42

Üye
az kalsın rahmetli dedemin çok meşhur bi lafı kaçıyodu agzımdan o modlar için peki link görebilmek için üyelik süre ve mesaj kısıtlaması olayı yapılamazmı

Ya bizim elimizden bişey gelmez ona malesef
Arkadaşlar bu arada binbaşı oldum 1000. Mesajim bu konuda

sawserez

Üye
Bencede mantıklı ama önce testler bitsin ekranı görelim değerlendirilir

Tepkiler: Febris