sorgut
Üye
bi çaresine bakarız merak etme. rar halinde şifreleyip atarız şifreyi de teamviewerdan bağlanmak koşuluyla kopyla yapıştır yaparız göremezler
Sonuc ne usta bir zahmet ozetlermisin dunden beri konuyu ozetliyorum gozlerim patliyor artik
dün dosyaları aldık. 2 tane yazılımcı arkadaşa verdik madness, belco2 ve kurtulus40. madness elinden geleni yapıp yetiştirdi sağolsunn belco2 arkadaşımız şuan uğraşıyo fakat yarına yetişeceğini söyledi. diğer arkadaştan ses yok akşama belli olur..Sonuc ne usta bir zahmet ozetlermisin dunden beri konuyu ozetliyorum gozlerim patliyor artik
bi çaresine bakarız merak etme. rar halinde şifreleyip atarız şifreyi de teamviewerdan bağlanmak koşuluyla kopyla yapıştır yaparız göremezler
İyi post kastın kardeş ne diyeyim banı yedikten sonra bir daha kasarsın .
Bu arada hakan arkadaşımızın fikri güzelmiş onu uygulayın .
Tek sorunu gece indirmek isteyen bir arkadaşın sabahı ya da hakan arkadaşımızın açmasını beklemesi buna bir çözüm bulsak süper olur .e
evet mantıklı bi fikir
sorun yok aceleye de gerek yokDaha doğrusu yetiştireceğim az kaldı.
ok ins basarirlar bende musterinin teli oldu tek umut yolu bu dosyalar ama bu gun aksama kadar hall olmazsa yeni cihaz alip vermem lazimdün dosyaları aldık. 2 tene yazılımcı arkadaşa verdik madness, belco2 ve kurtulus40. madness elinden geleni yapıp yetiştirdi sağolsunn belco2 arkadaşımız şuan uğraşıyo fakat yarına yetişeceğini söyledi. diğer arkadaştan ses yok akşama belli olur..
nerdeyse sabaha kadar online olmaya çalışıyorum yetmez mi
Tek sorunu gece indirmek isteyen bir arkadaşın sabahı ya da hakan arkadaşımızın açmasını beklemesi buna bir çözüm bulsak süper olur .
Tek sorunu gece indirmek isteyen bir arkadaşın sabahı ya da hakan arkadaşımızın açmasını beklemesi buna bir çözüm bulsak süper olur .
Tamam o zaman no problem . Bu fikir hayata geçsin diyorum .nerdeyse sabaha kadar online olmaya çalışıyorum yetmez migündüzleri okul çıkışı
sadece hakan arkadaşımız değil bir kaç kişi belirlenir onlar da yapar biri olmaz sa biri yapar bu şekilde. tabi gece 2 de de güncelleme isteyen olmaz herhalde.
olur olur merak etmesadece hakan arkadaşımız değil bir kaç kişi belirlenir onlar da yapar biri olmaz sa biri yapar bu şekilde. tabi gece 2 de de güncelleme isteyen olmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?