Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

TeAmo42

Üye
Sonuc ne usta bir zahmet ozetlermisin dunden beri konuyu ozetliyorum gozlerim patliyor artik

dosyalar alındı şu an madness uğraşıyor Şuanlik yolunda gidiyor. Bir başka arkadaşımız ise yarına hazırlıyor.

Sonuc ne usta bir zahmet ozetlermisin dunden beri konuyu ozetliyorum gozlerim patliyor artik
dün dosyaları aldık. 2 tane yazılımcı arkadaşa verdik madness, belco2 ve kurtulus40. madness elinden geleni yapıp yetiştirdi sağolsunn belco2 arkadaşımız şuan uğraşıyo fakat yarına yetişeceğini söyledi. diğer arkadaştan ses yok akşama belli olur..

Konu Sahibi
Daha doğrusu yetiştireceğim az kaldı.

TeAmo42

Üye
akşama yetişir gibi.

A_Nar

Üye
ok ins basarirlar bende musterinin teli oldu tek umut yolu bu dosyalar ama bu gun aksama kadar hall olmazsa yeni cihaz alip vermem lazim

Tek sorunu gece indirmek isteyen bir arkadaşın sabahı ya da hakan arkadaşımızın açmasını beklemesi buna bir çözüm bulsak süper olur .
nerdeyse sabaha kadar online olmaya çalışıyorum yetmez mi gündüzleri okul çıkışı

Tepkiler: Febris

sorgut

Üye

Tek sorunu gece indirmek isteyen bir arkadaşın sabahı ya da hakan arkadaşımızın açmasını beklemesi buna bir çözüm bulsak süper olur .

sadece hakan arkadaşımız değil bir kaç kişi belirlenir onlar da yapar biri olmaz sa biri yapar bu şekilde. tabi gece 2 de de güncelleme isteyen olmaz herhalde.

arkadşlar elinizi cabuk tutun timde calısan arkadasım var onların elindede belleli c6 varmış yazılım ne zman gelcek dedim 5 subat gbi dedi ertelendi flan dıyolar dedim yok dedi en fazla 3-4 günü blur dedi n kdr dgru blmiyorum nokıa yetişemesinde

TeAmo42

Üye
sadece hakan arkadaşımız değil bir kaç kişi belirlenir onlar da yapar biri olmaz sa biri yapar bu şekilde. tabi gece 2 de de güncelleme isteyen olmaz herhalde.

buna güldüm yani bu arkadaşlar o kadar hazırladı onlarda bi zahmet beklesinler bi gece

Konu Sahibi
Birileri upload ederse?

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence belli bir süre yani forumdaki üyelerimiz için özel mesajla şifre vererek yayınlamak lazım hakan arkadasımız bu işi iyi organize eder konu açıldıktan sonraki üyelere en son verilsin bide yurt dışında bi forumda görmüştüm linkleri görebilmek için üyelik yetmiyodu belli bi üyelik süresi ve mesaj sayısına ulasmak gerekiyodu öyle bişey yapılamazmı