asrabi Üye yolla74' Alıntı: hakan 710 onu nasıl yapcam anna nın kararlı sürümü (konu da dağıtmak istemem aslında dünden bu yana tüm msj ları okudum ) asrabi: güncelleme check ettim bişeyler var dedi suite bağladım bende update başlatım çıkanları da yazdım Genişletmek için tıkla ... tamam tamam anladım ----------Eklendi @ 00:38:04 ---------- Yazıldı @ 00:37:43 ---------- ekrem1990' Alıntı: şu phoenix ten yaptığımız mı ben gecen yaptım Genişletmek için tıkla ... aynen öyle
yolla74' Alıntı: hakan 710 onu nasıl yapcam anna nın kararlı sürümü (konu da dağıtmak istemem aslında dünden bu yana tüm msj ları okudum ) asrabi: güncelleme check ettim bişeyler var dedi suite bağladım bende update başlatım çıkanları da yazdım Genişletmek için tıkla ... tamam tamam anladım ----------Eklendi @ 00:38:04 ---------- Yazıldı @ 00:37:43 ---------- ekrem1990' Alıntı: şu phoenix ten yaptığımız mı ben gecen yaptım Genişletmek için tıkla ... aynen öyle
TeAmo42 Üye ekrem1990' Alıntı: Arkadaşların yapmaya çalıştığı naVİ den indirmek istedğimiz belle dosyalarını siteye mi koymak? Genişletmek için tıkla ... hayır arkadaşım 1 kişide belle yüklü cihaz var ondaki belle dosyalarını bize yüklene bilir yazılım haline getirmek
ekrem1990' Alıntı: Arkadaşların yapmaya çalıştığı naVİ den indirmek istedğimiz belle dosyalarını siteye mi koymak? Genişletmek için tıkla ... hayır arkadaşım 1 kişide belle yüklü cihaz var ondaki belle dosyalarını bize yüklene bilir yazılım haline getirmek
TeAmo42 Üye hakan_710' Alıntı: upload başlamıştır hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... elinize sağlık
TeAmo42 Üye ekrem1990' Alıntı: Nasıl bir yazılım nasıl yapacaklar onu yaw Genişletmek için tıkla ... yapacak değil sadece yapmaya çalışacaklar kesin bir şey yok. ----------Eklendi @ 00:41:18 ---------- Yazıldı @ 00:40:50 ---------- salihk' Alıntı: toplamda kaç megabayt boyutu ? Genişletmek için tıkla ... 170 di sanırım.
ekrem1990' Alıntı: Nasıl bir yazılım nasıl yapacaklar onu yaw Genişletmek için tıkla ... yapacak değil sadece yapmaya çalışacaklar kesin bir şey yok. ----------Eklendi @ 00:41:18 ---------- Yazıldı @ 00:40:50 ---------- salihk' Alıntı: toplamda kaç megabayt boyutu ? Genişletmek için tıkla ... 170 di sanırım.
hakan_710 Üye salihk' Alıntı: toplamda kaç megabayt boyutu ? Genişletmek için tıkla ... normalde 380 civarıydı sıkıştırınca 300 gibi bişiy oldu ama tam bakmadım şuan sorgut arkadaşımızın pc sinden upload devam etmekte
salihk' Alıntı: toplamda kaç megabayt boyutu ? Genişletmek için tıkla ... normalde 380 civarıydı sıkıştırınca 300 gibi bişiy oldu ama tam bakmadım şuan sorgut arkadaşımızın pc sinden upload devam etmekte
Dampierre Üye ekrem1990' Alıntı: bu gece sonuçlanır mı uykum geldi Genişletmek için tıkla ... bu gece zor, onlarda insan uyusunlar.
ekrem1990' Alıntı: bu gece sonuçlanır mı uykum geldi Genişletmek için tıkla ... bu gece zor, onlarda insan uyusunlar.
sorgut Üye ekrem1990' Alıntı: bu gece sonuçlanır mı uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Ben yarın sabah işe gidicem hala yatamadım
ekrem1990' Alıntı: bu gece sonuçlanır mı uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Ben yarın sabah işe gidicem hala yatamadım
LinkinParkMania Üye hiçbir beklentim olmasada bu işle uğraşan herkesin emeğine ciddi şekilde saygı duyuyorum
hakan_710 Üye sorgut' Alıntı: vallahi c ile z nin toplam boyutu 417 MB Genişletmek için tıkla ... arkadaş tam boyutu vermiş
sorgut' Alıntı: vallahi c ile z nin toplam boyutu 417 MB Genişletmek için tıkla ... arkadaş tam boyutu vermiş
hakan_710 Üye belco2' Alıntı: boyut standart Genişletmek için tıkla ... evet bi yazılımcı daha gelmiş usta istersen sana da verelim linkleri bi bak
belco2' Alıntı: boyut standart Genişletmek için tıkla ... evet bi yazılımcı daha gelmiş usta istersen sana da verelim linkleri bi bak