Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Kanka ,

Nokia Belle güncellemesi indiriliyor

0 MB / 60 MB diyor

ama hiç ilerlemiyor yahu NEDEN ?

10-15 sn sonra hizmet kullanılamıyor diye uyarı veriyor ?

kapa aç derim ben suiteyi kapa adsl kapa sonra aç gir güncelle olur büyük ihtimal cevap beklyiroum

Tepkiler: DiaBLoS
bellenin yeni acılıs sesi nslki

arkadaşlar bundan once belirttiğim gibi guncelleme gelmeyenler canlarını sıkmasın bu yükleme üretimdeki parti parti seriye göre geliyor. herkese gelecek

ben kurdum süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeze tavsiye ederim elinizi çabuk tutun telefon yeni gibi

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar herkesten ricam gereksiz mesajlar yazmayın su anda forum çökmek üzere çıkan yarım saatte giremiyo bşraz sakin

any0ne

Üye
Arkadaşlar 3.adımda bağlantı kesildi hatası alıyorum ? var mı yardımcı olabilecek birisi.

_ardaa

Üye
Sunucular şuan haddinden fazla yoğun bence acele etmeyin

halaa bekliyorum suit'e düşecekmi diye ama inat etti gelmiyor

_ardaa

Üye

60 mb kalmıştı ...
Ondan mı indirilmiyor ...
Hizmet kullanılamıyor hatası alıyorum ilerlemeden ...

Muhtemelen, şuan hem sunuculara varyantlar yükleniyor hemde insanlar güncelleme ile dosya çekiyor bugün güncelleme yapmayın yada akşam deneyin ama şuan hiç uğraşmayın.

boşver suite yi ben sana atayım yazılımı istersen eve gidiyorum şimdi

teşekkür ederim hakan benim arkadaş gelecek navifirmden indiriyorum dosyaları kurulumunu o yapacak ama gelene kadar ben suitten yaparım diye düşündüm ama hala suitten tık yok

DiaBLoS

Admin
sunucular yoğun o yüzden sorun oluşuyo bekleyin ya da navi den atamanıza yardım edeyim

Şimdi usb kablosunu çeksem birşey olmaz değil mi ?
Akşama kabloyu taksam bu 60 mb indirdiği zaman belle sürüme geçmiş olacağım demi ?

yardımcı olun lütfen c6-01e belle yüklerken yedeklemeden sonra yazılımı yüklemeye başlarken hata veriyor hata kodu 20000 yardımcı olun lütfen

any0ne

Üye
Arkadaşlar 3.adımda bağlantı kesildi hatası alıyorum ? var mı yardımcı olabilecek birisi.?​