DxTR90 Üye _ardaa' Alıntı: Nokia Suite destek yazılımı o Genişletmek için tıkla ... en uzun bu sürüyor bu kadar sürmemesi lazım acaba bi hatamı oluştu
_ardaa' Alıntı: Nokia Suite destek yazılımı o Genişletmek için tıkla ... en uzun bu sürüyor bu kadar sürmemesi lazım acaba bi hatamı oluştu
turkmen619 Üye arkadaşlar birisi nokia suite hesabını versin ben üye oluyorum giriş yapamıyorum lütfen verin sonra şifre değiirsiniz ben bi güncellim
arkadaşlar birisi nokia suite hesabını versin ben üye oluyorum giriş yapamıyorum lütfen verin sonra şifre değiirsiniz ben bi güncellim
_ardaa Üye DxTR90' Alıntı: en uzun bu sürüyor bu kadar sürmemesi lazım acaba bi hatamı oluştu Genişletmek için tıkla ... o şart değil sende sonradan yükleyebilirsin telefona bak bekleyen yükleme var mı?
DxTR90' Alıntı: en uzun bu sürüyor bu kadar sürmemesi lazım acaba bi hatamı oluştu Genişletmek için tıkla ... o şart değil sende sonradan yükleyebilirsin telefona bak bekleyen yükleme var mı?
79mm79 Üye phoenixin verdiği hatadan dolayı uygulamaların çoğu yüklenmemiş sadece simgelere duruyor. neyse gördük ya artık oviyi beklemek daha kolay
phoenixin verdiği hatadan dolayı uygulamaların çoğu yüklenmemiş sadece simgelere duruyor. neyse gördük ya artık oviyi beklemek daha kolay
DxTR90 Üye _ardaa' Alıntı: o şart değil sende sonradan yükleyebilirsin telefona bak bekleyen yükleme var mı? Genişletmek için tıkla ... tamam bitti eyvallah
_ardaa' Alıntı: o şart değil sende sonradan yükleyebilirsin telefona bak bekleyen yükleme var mı? Genişletmek için tıkla ... tamam bitti eyvallah
turkmen619 Üye arkadaşlar birisi nokia suite hesabını versin ben üye oluyorum giriş yapamıyorum lütfen verin sonra şifre değiirsiniz ben bi güncellim ----------Eklendi @ 13:55:53 ---------- Yazıldı @ 13:54:27 ---------- of be arkadaşlar
arkadaşlar birisi nokia suite hesabını versin ben üye oluyorum giriş yapamıyorum lütfen verin sonra şifre değiirsiniz ben bi güncellim ----------Eklendi @ 13:55:53 ---------- Yazıldı @ 13:54:27 ---------- of be arkadaşlar
DiaBLoS Admin Nokia belle güncellemesi indiriliyor diyor... 0 MB / 60 MB diyor ilerlemeden Hizmet kullanılamıyor diyor ...
Nokia belle güncellemesi indiriliyor diyor... 0 MB / 60 MB diyor ilerlemeden Hizmet kullanılamıyor diyor ...
DiaBLoS Admin oddo35' Alıntı: olum şu suitten bi çıkın lan bişi denicem 66mb'da kalırmı ya Genişletmek için tıkla ... Bende 60 mb kalmıştı :S Şimdi onu güncelleme çalışıyorum ama hizmet kullanılamıyor diyor
oddo35' Alıntı: olum şu suitten bi çıkın lan bişi denicem 66mb'da kalırmı ya Genişletmek için tıkla ... Bende 60 mb kalmıştı :S Şimdi onu güncelleme çalışıyorum ama hizmet kullanılamıyor diyor
DxTR90 Üye oddo35' Alıntı: olum şu suitten bi çıkın lan bişi denicem 66mb'da kalırmı ya Genişletmek için tıkla ... ben cıktım hadi
oddo35' Alıntı: olum şu suitten bi çıkın lan bişi denicem 66mb'da kalırmı ya Genişletmek için tıkla ... ben cıktım hadi
turkmen619 Üye arkadaşlar bende gayet hızlı 5 er atlıyo 5mb 10mb diye sizin internete bi donma var galiba benim internet normal 50 tl lik olandan bi adsl i kapa aç yapın
arkadaşlar bende gayet hızlı 5 er atlıyo 5mb 10mb diye sizin internete bi donma var galiba benim internet normal 50 tl lik olandan bi adsl i kapa aç yapın
turkmen619 Üye DiaBLoS' Alıntı: Neden böyle oldu yahu Genişletmek için tıkla ... arkadaşım böle olmasının sebebi sen 200mb inmişin sonra donmuş ordan devam ediyodur sen takma kafama HERŞEY BELLE İÇİN ----------Eklendi @ 14:06:48 ---------- Yazıldı @ 14:06:29 ---------- arkadaşlar test mode yazdı noluyo anlamadım belleeee
DiaBLoS' Alıntı: Neden böyle oldu yahu Genişletmek için tıkla ... arkadaşım böle olmasının sebebi sen 200mb inmişin sonra donmuş ordan devam ediyodur sen takma kafama HERŞEY BELLE İÇİN ----------Eklendi @ 14:06:48 ---------- Yazıldı @ 14:06:29 ---------- arkadaşlar test mode yazdı noluyo anlamadım belleeee