Febris Üye hakan_710' Alıntı: nokia suite görüyosa sende id ve şifreyi gönder Genişletmek için tıkla ... dg atıyorum da
hakan_710' Alıntı: nokia suite görüyosa sende id ve şifreyi gönder Genişletmek için tıkla ... dg atıyorum da
hakan_710 Üye vg_engin' Alıntı: arkadaşlar ben şöyle yaptım orjinal 25.07 yi yükledim ardından nokıa suite ile güncelleme göründü bilginize Genişletmek için tıkla ... arkadaşım teamden bağlanalım da nokia suitenin yüklediği serverın linklerini alayım herkes yarrlansın olur mu kabul edr misin?
vg_engin' Alıntı: arkadaşlar ben şöyle yaptım orjinal 25.07 yi yükledim ardından nokıa suite ile güncelleme göründü bilginize Genişletmek için tıkla ... arkadaşım teamden bağlanalım da nokia suitenin yüklediği serverın linklerini alayım herkes yarrlansın olur mu kabul edr misin?
qwerty5757 Üye arkadaşlar yardım edecek yokmu. C7 sızıntı belle kullanıyorum . Ovi suitte anna 025,007 güncellemesi çıkıyor. Bunu yüklemeden orjinal belleyi yükleyebilirmiyim?
arkadaşlar yardım edecek yokmu. C7 sızıntı belle kullanıyorum . Ovi suitte anna 025,007 güncellemesi çıkıyor. Bunu yüklemeden orjinal belleyi yükleyebilirmiyim?
kakaleite1899 Üye ovi ye de düştü başta görmemişti yenile dedim oldu görmeyen arkadaşlar bi de öyle denesin ben yüklemeye geçiyorum
ovi ye de düştü başta görmemişti yenile dedim oldu görmeyen arkadaşlar bi de öyle denesin ben yüklemeye geçiyorum
Dostnametr Üye okitox' Alıntı: 059c383 oviye düştü arkadaşlar!!!! Genişletmek için tıkla ... Bende yok hala :S
hakan_710 Üye hakan_710' Alıntı: arkadaşım teamden bağlanalım da nokia suitenin yüklediği serverın linklerini alayım herkes yarrlansın olur mu kabul edr misin? Genişletmek için tıkla ... yada bana şu yolda bulunan kur bilgileri dosyalarını gönder C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants ----------Eklendi @ 10:54:07 ---------- Yazıldı @ 10:52:48 ---------- c7 ciler beklesin biraz aylardır sızıntı kullnıyodular
hakan_710' Alıntı: arkadaşım teamden bağlanalım da nokia suitenin yüklediği serverın linklerini alayım herkes yarrlansın olur mu kabul edr misin? Genişletmek için tıkla ... yada bana şu yolda bulunan kur bilgileri dosyalarını gönder C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants ----------Eklendi @ 10:54:07 ---------- Yazıldı @ 10:52:48 ---------- c7 ciler beklesin biraz aylardır sızıntı kullnıyodular
erhan_x Üye Volkan Özdemir' Alıntı: C7 Suite ile yükleyen var mı arkadaşlar. . . Genişletmek için tıkla ... bekliyoz hacı inşallah bizede gelce
Volkan Özdemir' Alıntı: C7 Suite ile yükleyen var mı arkadaşlar. . . Genişletmek için tıkla ... bekliyoz hacı inşallah bizede gelce