okitox Üye Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? şuna bi cevap verecek yok mu?
Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? şuna bi cevap verecek yok mu?
Febris Üye okitox' Alıntı: Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? Genişletmek için tıkla ... Farketmez 383 siyah c6 kodu 260 silver
okitox' Alıntı: Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? Genişletmek için tıkla ... Farketmez 383 siyah c6 kodu 260 silver
vg_engin Üye okitox' Alıntı: Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? şuna bi cevap verecek yok mu? Genişletmek için tıkla ... refurbish de arkadaşım sorun olmaz sadece kod değişir yine türkçe olur yazılım
okitox' Alıntı: Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? şuna bi cevap verecek yok mu? Genişletmek için tıkla ... refurbish de arkadaşım sorun olmaz sadece kod değişir yine türkçe olur yazılım
hakan_710 Üye okitox' Alıntı: Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? şuna bi cevap verecek yok mu? Genişletmek için tıkla ... bişey olmaz flasla refurbish
okitox' Alıntı: Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım? şuna bi cevap verecek yok mu? Genişletmek için tıkla ... bişey olmaz flasla refurbish
vg_engin Üye şu an orjinal 25.07 yazılım yükledim suite seçeneklerden geldim belle yükleniyor umarım bu sefer olur bekliyorum
şu an orjinal 25.07 yazılım yükledim suite seçeneklerden geldim belle yükleniyor umarım bu sefer olur bekliyorum
CanKartaL Emekli Yönetici arkadaşlar Data package manager dan indirdim şimdi 059c383 için belle yi bi sıkıntı var mı flashlayayım mı hemen?
arkadaşlar Data package manager dan indirdim şimdi 059c383 için belle yi bi sıkıntı var mı flashlayayım mı hemen?
Dostnametr Üye CanKartaL' Alıntı: arkadaşlar Data package manager dan indirdim şimdi 059c383 için belle yi bi sıkıntı var mı flashlayayım mı hemen? Genişletmek için tıkla ... Flashla hocam sorun olmaz. Navi de aynı orasıda.
CanKartaL' Alıntı: arkadaşlar Data package manager dan indirdim şimdi 059c383 için belle yi bi sıkıntı var mı flashlayayım mı hemen? Genişletmek için tıkla ... Flashla hocam sorun olmaz. Navi de aynı orasıda.
Amaru Shady Üye vg_engin' Alıntı: ve şuan belle yüklendi açılışı yaptık hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... :
vg_engin' Alıntı: ve şuan belle yüklendi açılışı yaptık hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... :
okitox Üye CanKartaL' Alıntı: arkadaşlar Data package manager dan indirdim şimdi 059c383 için belle yi bi sıkıntı var mı flashlayayım mı hemen? Genişletmek için tıkla ... 383 varyantı için var mı belle :S
CanKartaL' Alıntı: arkadaşlar Data package manager dan indirdim şimdi 059c383 için belle yi bi sıkıntı var mı flashlayayım mı hemen? Genişletmek için tıkla ... 383 varyantı için var mı belle :S
vg_engin Üye arkadaşlar ben şöyle yaptım orjinal 25.07 yi yükledim ardından nokıa suite ile güncelleme göründü bilginize
arkadaşlar ben şöyle yaptım orjinal 25.07 yi yükledim ardından nokıa suite ile güncelleme göründü bilginize
qwerty5757 Üye arkadaşlar bi sorun olcak. Bende c7 var ve suan belle yüklü. Ovi suitte güncellemeler sayfaında anna 025,007 çıkıyor. Bunu güncellersem ne olur ?
arkadaşlar bi sorun olcak. Bende c7 var ve suan belle yüklü. Ovi suitte güncellemeler sayfaında anna 025,007 çıkıyor. Bunu güncellersem ne olur ?
Dostnametr Üye vg_engin' Alıntı: arkadaşlar ben şöyle yaptım orjinal 25.07 yi yükledim ardından nokıa suite ile güncelleme göründü bilginize Genişletmek için tıkla ... Kod ?
vg_engin' Alıntı: arkadaşlar ben şöyle yaptım orjinal 25.07 yi yükledim ardından nokıa suite ile güncelleme göründü bilginize Genişletmek için tıkla ... Kod ?