FlaxLy Üye V/RS' Alıntı: ben bu inen dosyaları nasıl atacağım telefona Genişletmek için tıkla ... Hangi dsyaları ?
V/RS' Alıntı: ben bu inen dosyaları nasıl atacağım telefona Genişletmek için tıkla ... Hangi dsyaları ?
Febris Üye hakan_710' Alıntı: ----------Eklendi @ 10:26:05 ---------- Yazıldı @ 10:25:13 ---------- febris senin ovi suite görüyosa bana ulaş içinden navi linklerini alıp paylşalım Genişletmek için tıkla ... Tamam
hakan_710' Alıntı: ----------Eklendi @ 10:26:05 ---------- Yazıldı @ 10:25:13 ---------- febris senin ovi suite görüyosa bana ulaş içinden navi linklerini alıp paylşalım Genişletmek için tıkla ... Tamam
hakan_710 Üye Febris' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... team yükle mesaj at görüyosa güncellemeyi ----------Eklendi @ 10:33:38 ---------- Yazıldı @ 10:32:39 ---------- 3 gb dosya indirdim sabahtan beri tr olmadı henüz ama ilgilizce de ii anna sını belle dik işte şimdi nokia nın
Febris' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... team yükle mesaj at görüyosa güncellemeyi ----------Eklendi @ 10:33:38 ---------- Yazıldı @ 10:32:39 ---------- 3 gb dosya indirdim sabahtan beri tr olmadı henüz ama ilgilizce de ii anna sını belle dik işte şimdi nokia nın
Febris Üye hakan_710' Alıntı: team yükle mesaj at görüyosa güncellemeyi ----------Eklendi @ 10:33:38 ---------- Yazıldı @ 10:32:39 ---------- 3 gb dosya indirdim sabahtan beri tr olmadı henüz ama ilgilizce de ii anna sını belle dik işte şimdi nokia nın Genişletmek için tıkla ... Şimdi belledik nokia yi team yüklü
hakan_710' Alıntı: team yükle mesaj at görüyosa güncellemeyi ----------Eklendi @ 10:33:38 ---------- Yazıldı @ 10:32:39 ---------- 3 gb dosya indirdim sabahtan beri tr olmadı henüz ama ilgilizce de ii anna sını belle dik işte şimdi nokia nın Genişletmek için tıkla ... Şimdi belledik nokia yi team yüklü
Febris Üye okitox' Alıntı: c6-01 için 059C260 belle dosyalarını indirdim ben. direk flashlasak ne olur ki Genişletmek için tıkla ... ​Navifirmde yok nerden indirdin?
okitox' Alıntı: c6-01 için 059C260 belle dosyalarını indirdim ben. direk flashlasak ne olur ki Genişletmek için tıkla ... ​Navifirmde yok nerden indirdin?
Febris Üye Dostnametr' Alıntı: data pack manager de turkey var ve iniyor. Genişletmek için tıkla ... Hakan indirmeyi denedi DP hatasi vermiş
Dostnametr' Alıntı: data pack manager de turkey var ve iniyor. Genişletmek için tıkla ... Hakan indirmeyi denedi DP hatasi vermiş
okitox Üye Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım?
Benim telefon 059c383 ken 059c260 ile flashlasam ne olur? refurbish mi demek lazım yoksa dead mi atmak lazım?
Dostnametr Üye Febris' Alıntı: Hakan indirmeyi denedi DP hatasi vermiş Genişletmek için tıkla ... Sorun yok iniyor.
hakan_710 Üye Febris' Alıntı: Hakan indirmeyi denedi DP hatasi vermiş Genişletmek için tıkla ... nokia suite görüyosa sende id ve şifreyi gönder
Febris' Alıntı: Hakan indirmeyi denedi DP hatasi vermiş Genişletmek için tıkla ... nokia suite görüyosa sende id ve şifreyi gönder