Febris Üye HacKLess' Alıntı: şaka dimi? Genişletmek için tıkla ... Ne şakası arkadaşım hakanda yükledi işte.
Febris Üye papakudioflu' Alıntı: hangisini yüklersen yükke ingilizcenin olmadıgı bi yazılım görmedim ben nokiada Genişletmek için tıkla ... Afrika yükledim ve ingilizce olarak acıldı.
papakudioflu' Alıntı: hangisini yüklersen yükke ingilizcenin olmadıgı bi yazılım görmedim ben nokiada Genişletmek için tıkla ... Afrika yükledim ve ingilizce olarak acıldı.
hakan_710 Üye HacKLess' Alıntı: ya oldumu delircem Genişletmek için tıkla ... oldu da tr dil henüz yok bekleyin biraz resim geliyo
HacKLess' Alıntı: ya oldumu delircem Genişletmek için tıkla ... oldu da tr dil henüz yok bekleyin biraz resim geliyo
papakudioflu Emekli Yönetici hakan_710' Alıntı: güney afrika siyah indirmişim aceleyle şuan atılıyo papakudioflu ustaya dünkü haberi için teşekkürler bugün gelecek demişti ----------Eklendi @ 09:24:27 ---------- Yazıldı @ 09:24:10 ---------- test mode geldi Genişletmek için tıkla ... bişey degil kardesim asıl ben sana teşekkür ederim güvendigin için
hakan_710' Alıntı: güney afrika siyah indirmişim aceleyle şuan atılıyo papakudioflu ustaya dünkü haberi için teşekkürler bugün gelecek demişti ----------Eklendi @ 09:24:27 ---------- Yazıldı @ 09:24:10 ---------- test mode geldi Genişletmek için tıkla ... bişey degil kardesim asıl ben sana teşekkür ederim güvendigin için
erollcelik Üye Resim veya video koyun şuraya.İşteyim ancak akşam yükleyebilirim.Merak içindeyim nasıl olmuş diye.
papakudioflu Emekli Yönetici blauzacke' Alıntı: önce arapça ve afrikaca. Alfabe sırasıyla mı geliyor naviye? Öyleyse tr çok geç gelcek Genişletmek için tıkla ... evet sırayla yüklüyolar çünkü bütün ülkelerde aynı anda çıkıcak bi saate kalmaz tr varyanttı düşer
blauzacke' Alıntı: önce arapça ve afrikaca. Alfabe sırasıyla mı geliyor naviye? Öyleyse tr çok geç gelcek Genişletmek için tıkla ... evet sırayla yüklüyolar çünkü bütün ülkelerde aynı anda çıkıcak bi saate kalmaz tr varyanttı düşer