Febris Üye papakudioflu' Alıntı: günaydın hakan antalyada okullar tatil edilmiş hakan belleyi rahat rahat yükklesin diye Genişletmek için tıkla ... aynen bende haberlerde duydum şimdi dediler hakan daha rahat calısabilsin diye ona bi kıyak yaptık
papakudioflu' Alıntı: günaydın hakan antalyada okullar tatil edilmiş hakan belleyi rahat rahat yükklesin diye Genişletmek için tıkla ... aynen bende haberlerde duydum şimdi dediler hakan daha rahat calısabilsin diye ona bi kıyak yaptık
hakan_710 Üye papakudioflu' Alıntı: günaydın hakan antalyada okullar tatil edilmiş hakan belleyi rahat rahat yükklesin diye Genişletmek için tıkla ... yağmur yağıyo uyuya kalmışım gidemedim yeni açıldı millet memleketinden gelmemeiş henüz ----------Eklendi @ 09:17:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:12 ---------- arapça inmek üzere son 100 mb
papakudioflu' Alıntı: günaydın hakan antalyada okullar tatil edilmiş hakan belleyi rahat rahat yükklesin diye Genişletmek için tıkla ... yağmur yağıyo uyuya kalmışım gidemedim yeni açıldı millet memleketinden gelmemeiş henüz ----------Eklendi @ 09:17:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:12 ---------- arapça inmek üzere son 100 mb
papakudioflu Emekli Yönetici herkesin gözü aydın bu arada madness dil paketini hazırlıyorum demişti ona ulassan
Dandanakan92 Üye hakan_710' Alıntı: yağmur yağıyo uyuya kalmışım gidemedim yeni açıldı millet memleketinden gelmemeiş henüz ----------Eklendi @ 09:17:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:12 ---------- arapça inmek üzere son 100 mb Genişletmek için tıkla ... belle geldi hakan belke haberin yok sanırım çok coolsun
hakan_710' Alıntı: yağmur yağıyo uyuya kalmışım gidemedim yeni açıldı millet memleketinden gelmemeiş henüz ----------Eklendi @ 09:17:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:12 ---------- arapça inmek üzere son 100 mb Genişletmek için tıkla ... belle geldi hakan belke haberin yok sanırım çok coolsun
Febris Üye faruk26kuraf' Alıntı: ben afrikaca yükleyecem tekrar geri dönebilirmiyiz türkçeye Genişletmek için tıkla ... Donersin downgrade ile
faruk26kuraf' Alıntı: ben afrikaca yükleyecem tekrar geri dönebilirmiyiz türkçeye Genişletmek için tıkla ... Donersin downgrade ile
hakan_710 Üye afrikaca indirmişim arkadaşlar bekleyin diyorum geri dönüş var ama belki siz yapamazsınız ----------Eklendi @ 09:19:36 ---------- Yazıldı @ 09:18:55 ---------- son 30 mb
afrikaca indirmişim arkadaşlar bekleyin diyorum geri dönüş var ama belki siz yapamazsınız ----------Eklendi @ 09:19:36 ---------- Yazıldı @ 09:18:55 ---------- son 30 mb
Febris Üye hakan_710' Alıntı: afrikaca indirmişim arkadaşlar bekleyin diyorum geri dönüş var ama belki siz yapamazsınız ----------Eklendi @ 09:19:36 ---------- Yazıldı @ 09:18:55 ---------- son 30 mb Genişletmek için tıkla ... Ben indirdim atıyom
hakan_710' Alıntı: afrikaca indirmişim arkadaşlar bekleyin diyorum geri dönüş var ama belki siz yapamazsınız ----------Eklendi @ 09:19:36 ---------- Yazıldı @ 09:18:55 ---------- son 30 mb Genişletmek için tıkla ... Ben indirdim atıyom
hakan_710 Üye arfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:21:11 ---------- başladım atmaya
arfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:21:11 ---------- başladım atmaya
papakudioflu Emekli Yönetici hakan_710' Alıntı: arfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin Genişletmek için tıkla ... hadi hayyırlı olsun kardesim
hakan_710' Alıntı: arfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin Genişletmek için tıkla ... hadi hayyırlı olsun kardesim
Febris Üye hakan_710' Alıntı: arfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:21:11 ---------- başladım atmaya Genişletmek için tıkla ... Hakan tam biz atarmişiz turkiye varyant cıkarmiş
hakan_710' Alıntı: arfikaca indi atıyorum şimdi bekleyin ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:21:11 ---------- başladım atmaya Genişletmek için tıkla ... Hakan tam biz atarmişiz turkiye varyant cıkarmiş
hakan_710 Üye güney afrika siyah indirmişim aceleyle şuan atılıyo papakudioflu ustaya dünkü haberi için teşekkürler bugün gelecek demişti ----------Eklendi @ 09:24:27 ---------- Yazıldı @ 09:24:10 ---------- test mode geldi
güney afrika siyah indirmişim aceleyle şuan atılıyo papakudioflu ustaya dünkü haberi için teşekkürler bugün gelecek demişti ----------Eklendi @ 09:24:27 ---------- Yazıldı @ 09:24:10 ---------- test mode geldi
asrabi Üye Suitiye Düşer Bugün Naviye geldiğine Göre ----------Eklendi @ 09:24:51 ---------- Yazıldı @ 09:24:32 ---------- Hakan kardeşim bana flash konusunda yardımcı olacaksın dimi
Suitiye Düşer Bugün Naviye geldiğine Göre ----------Eklendi @ 09:24:51 ---------- Yazıldı @ 09:24:32 ---------- Hakan kardeşim bana flash konusunda yardımcı olacaksın dimi
hakan_710 Üye Febris' Alıntı: Hakan tam biz atarmişiz turkiye varyant cıkarmiş Genişletmek için tıkla ... helsin sorun değil dwngrade sonra tr yparız hemen
Febris' Alıntı: Hakan tam biz atarmişiz turkiye varyant cıkarmiş Genişletmek için tıkla ... helsin sorun değil dwngrade sonra tr yparız hemen
Febris Üye hakan_710' Alıntı: helsin sorun değil dwngrade sonra tr yparız hemen Genişletmek için tıkla ... aynen yarıladı bneim phoenix seninki ne durumda
hakan_710' Alıntı: helsin sorun değil dwngrade sonra tr yparız hemen Genişletmek için tıkla ... aynen yarıladı bneim phoenix seninki ne durumda