Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

ben sabah 10 dan çok umutluyun yaw.

beyler inceden uyuyalım suite bi rahatlasın sabah belki sürpriz yapar su hale bakın belle korkusundan cıkmıyor korkuttuk rahat bırakın kızı
adam haklı beyler hdi siz yatın bakem çıkarsa ben haber veririm size

1 hafta yalın kullanırdım belle'yi, şöyle hızlı kasmadan. sonra yüklerdim 3~5 program oyun. sonra belle kesmedi, carla gelsin derdim heralde

hacı bi belle gelsin 2 gün sonra belle adına konu kalmayacak zatem carlaaaa carllaaaa dye gezecegz

çıkarsa 5415247752 çagrı atın lutfen uyanıp yuklerım

Boran20

Üye
Bu ne hız, okuyorum son sayfaya geçeyim diyorum, sonrakiye basıyorum hop bir sayfa daha...

ayhan124

Üye
saat 01.08...nokıa vıetnamda hala n8..anna 25.007 gözukuyor yanı yatma vaktı..gunduz insallah...

beyler biz en iyisi saat 9 da kalkalım yükleyelim

adam haklı beyler hdi siz yatın bakem çıkarsa ben haber veririm size

hadi herkes numarasını verip uyusun bakın hakan arkadasımız bizi bilgilendirecekmiş diyorlar ya msjla bilgilendirilcek sonra belle yuklenecek diye o kişi hakan işte fedai

konu güzel belle geldiginde arkadaslar 1 kisıde olsa naviden indirip upland etsin bence allah gösterme sin sıte çökerse burda paylasırız

kaldığım yerden devam edeyim dedim bir saatte anca okudum bütün msjları yorum yazmaya fırsat kalmıyo sayfa sayfa ilerliyo konu mübarek

hadi herkes numarasını verip uyusun bakın hakan arkadasımız bizi bilgilendirecekmiş diyorlar ya msjla bilgilendirilcek sonra belle yuklenecek diye o kişi hakan işte fedai
4-5 e kadar bekler yatarım valla gelirse keyfi bilir

sabah 8de kalkacam ynede brakamıyorum nikotin var bu bellede müptela yapıyo

DiaBLoS

Admin
Belle , milletin annasını belleyecek ya