bayon Üye endless_craft' Alıntı: genpa olan cihazların garantisi ne olacak, bilgin varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... Nokia Care merkezleri var onlar ilgileniyor teleserviste felan da yaptırabilirsin
endless_craft' Alıntı: genpa olan cihazların garantisi ne olacak, bilgin varmı acaba? Genişletmek için tıkla ... Nokia Care merkezleri var onlar ilgileniyor teleserviste felan da yaptırabilirsin
endless_craft Üye sorgut' Alıntı: garantiler devam arkadaşlar, kvk veya teleservis ilgileniyor. Nokia yönlendiriyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağol
sorgut' Alıntı: garantiler devam arkadaşlar, kvk veya teleservis ilgileniyor. Nokia yönlendiriyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağol
TeAmo42 Üye uruno' Alıntı: şüpheli sakin olun hemen sevinmeyin. Genişletmek için tıkla ... bencede arkadaşlar pek umut bağlamayın. Sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötü.
uruno' Alıntı: şüpheli sakin olun hemen sevinmeyin. Genişletmek için tıkla ... bencede arkadaşlar pek umut bağlamayın. Sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötü.
papakudioflu Emekli Yönetici hakandan haber varmıı nerdesin hakan adamlarla kavga etmese bari servise gitmişti
shadowman Üye nokia servisinin numarası kaç ? ben de şansımı deneyeyim . adamlar görsün millet belle için nerelerini yırtıyor .
nokia servisinin numarası kaç ? ben de şansımı deneyeyim . adamlar görsün millet belle için nerelerini yırtıyor .
papakudioflu Emekli Yönetici shadowman' Alıntı: nokia servisinin numarası kaç ? ben de şansımı deneyeyim . adamlar görsün millet belle için nerelerini yırtıyor . Genişletmek için tıkla ... 4443665
shadowman' Alıntı: nokia servisinin numarası kaç ? ben de şansımı deneyeyim . adamlar görsün millet belle için nerelerini yırtıyor . Genişletmek için tıkla ... 4443665
turkmen619 Üye gerçekten varmıymış bence elifin gözlerde sorun var birisi daha geldi derse ben de arıcam ----------Eklendi @ 15:55:08 ---------- Yazıldı @ 15:54:39 ---------- 6 diyorduk 8 dedik kimse bilemedi 7 galiba
gerçekten varmıymış bence elifin gözlerde sorun var birisi daha geldi derse ben de arıcam ----------Eklendi @ 15:55:08 ---------- Yazıldı @ 15:54:39 ---------- 6 diyorduk 8 dedik kimse bilemedi 7 galiba
sorgut Üye papakudioflu' Alıntı: hakan bi ses ver nerdesin Genişletmek için tıkla ... telefonu belle görünce bayıldı sanırım ----------Eklendi @ 15:59:23 ---------- Yazıldı @ 15:57:48 ---------- gece 12 de patlar bu konu
papakudioflu' Alıntı: hakan bi ses ver nerdesin Genişletmek için tıkla ... telefonu belle görünce bayıldı sanırım ----------Eklendi @ 15:59:23 ---------- Yazıldı @ 15:57:48 ---------- gece 12 de patlar bu konu
papakudioflu Emekli Yönetici sorgut' Alıntı: telefonu belle görünce bayıldı sanırım ----------Eklendi @ 15:59:23 ---------- Yazıldı @ 15:57:48 ---------- gece 12 de patlar bu konu Genişletmek için tıkla ... korkuyorum gidip adamlarla kavga falan eder basını belaya sokmasın
sorgut' Alıntı: telefonu belle görünce bayıldı sanırım ----------Eklendi @ 15:59:23 ---------- Yazıldı @ 15:57:48 ---------- gece 12 de patlar bu konu Genişletmek için tıkla ... korkuyorum gidip adamlarla kavga falan eder basını belaya sokmasın
ersin146 Üye papakudioflu' Alıntı: korkuyorum gidip adamlarla kavga falan eder basını belaya sokmasın Genişletmek için tıkla ... ben de onu düşünüyordum şimdi ya, sorun Çıkmaz umarım
papakudioflu' Alıntı: korkuyorum gidip adamlarla kavga falan eder basını belaya sokmasın Genişletmek için tıkla ... ben de onu düşünüyordum şimdi ya, sorun Çıkmaz umarım