Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

germir

Üye
ortada çeşit türlü kelimeler dönüyo yok endonezya yok afrika bu ne yawww

endonezyanın product kodu ne rm-601 mi yoksa rm-718 mi?

8 ini bekleyineğer gelmezse zaten nokia batar..vermek zorundalar

----------Eklendi @ 18:13:15 ---------- Yazıldı @ 18:12:52 ----------

evet

Konu Sahibi
nokia resmi twitterı değil.

Febris

Üye
hahahah v14 süper beyler ben aldıgımda direk annaya guncellemiştim Tek eksik qwerty klavye ama yan cevirriz onuda

Nokia facebook sayfasında bi yoruma ''Çok yakında size Belle ile ilgili güzel haberler ile geleceğiz. Bizi takipte kalın '' yazmış adamlar hala çok yakında diyo

Eğer 8 inde telimi belle yüklü olarak göremezsem dava açıcam nokia ya insanları kandırmasından dolayı

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten bir aydır çok yakında diyolar baskada bişey demiyolar

Konu Sahibi
nokia.ly ile kısaltıyor linkleri resmi siteleri.

bide yakın deseler nolcak acaba

Nedense içimde bir his 8 inde suite yi açtığımda belle ye güncelleyin diyecek gibi geliyor hislerim kuvvetlidir bu arada

papakudioflu

Emekli Yönetici
küçük çocukların konuşmaya başlayınca ilk olarak anne baba demesi gibi. Bunlar da çok yakın diyo başka bişey demiyo

çünkü onlarda bişey bilmiyo benimde müşterilerime ne zaman biticegini bilmedigim işlerim oldumu abi mümkün olan en kısa zamanda bitiricez merak etme sen diyorum işede yarıyor yani

Konu Sahibi
çünkü onlarda bişey bilmiyo benimde müşterilerime ne zaman biticegini bilmedigim işlerim oldumu abi mümkün olan en kısa zamanda bitiricez merak etme sen diyorum işede yarıyor yani

artık nokia hep yapıyor. Kimseyi kandıramazlar artık.

ellerinde yazılım olmadığından değil amaç yeni cihaz sattırmak yada söylediklerine göre hatasız yazılım çıkarmak. Ama emin olun hatasız olmayacak ve arkasından yeni bir güncelleme gerektirecek

Konu Sahibi
ellerinde yazılım olmadığından değil amaç yeni cihaz sattırmak yada söylediklerine göre hatasız yazılım çıkarmak. Ama emin olun hatasız olmayacak ve arkasından yeni bir güncelleme gerektirecek

hatasız olmuyor ki gene biz düzeltiyoruz hataları.