mustyaky Üye okitox' Alıntı: şakacı misiniz kardeşim yaaa mobiliz diye yani yapılır mi yazmayın soyle şeyler Genişletmek için tıkla ... o kadar inanmışsınki olacağına birinin oldu demesi yeter
okitox' Alıntı: şakacı misiniz kardeşim yaaa mobiliz diye yani yapılır mi yazmayın soyle şeyler Genişletmek için tıkla ... o kadar inanmışsınki olacağına birinin oldu demesi yeter
Kurtuluş40 Emekli Yönetici evet durumlar nasil gelisme yaptinizmi ? bir bilgi verebilecek biri varmi?
hakan_710 Üye kurtulus40' Alıntı: evet durumlar nasil gelisme yaptinizmi ? bir bilgi verebilecek biri varmi? Genişletmek için tıkla ... henüz birşey yok private de sorun var dediler. belco düzenledi ama beyaz ekranda kalıyomuş cihaz yine. Bekliyoruz şimdilik bakalım ne olacak
kurtulus40' Alıntı: evet durumlar nasil gelisme yaptinizmi ? bir bilgi verebilecek biri varmi? Genişletmek için tıkla ... henüz birşey yok private de sorun var dediler. belco düzenledi ama beyaz ekranda kalıyomuş cihaz yine. Bekliyoruz şimdilik bakalım ne olacak
TheMadness Üye Konu Sahibi haliscik' Alıntı: sorun bulunmuş ama çözülemedi sanırsam Genişletmek için tıkla ... çözüldü ama başka bir yerde daha var gibi
haliscik' Alıntı: sorun bulunmuş ama çözülemedi sanırsam Genişletmek için tıkla ... çözüldü ama başka bir yerde daha var gibi
hakan_710 Üye SilentOne' Alıntı: zaten surada kaç gün kaldıki Genişletmek için tıkla ... sakın gün vereyim deme
sawserez Üye Çarşamba ----------Eklendi @ 17:33:40 ---------- Yazıldı @ 17:30:44 ---------- bence dosyalar eksik alındı ve ayrıca phoenix te sw cihaz içerisindeki sw yi çekecek bişeyler vardır muhakkak denemeleri yapıyorum
Çarşamba ----------Eklendi @ 17:33:40 ---------- Yazıldı @ 17:30:44 ---------- bence dosyalar eksik alındı ve ayrıca phoenix te sw cihaz içerisindeki sw yi çekecek bişeyler vardır muhakkak denemeleri yapıyorum
hakan_710 Üye sawserez' Alıntı: Çarşamba ----------Eklendi @ 17:33:40 ---------- Yazıldı @ 17:30:44 ---------- bence dosyalar eksik alındı ve ayrıca phoenix te sw cihaz içerisindeki sw yi çekecek bişeyler vardır muhakkak denemeleri yapıyorum Genişletmek için tıkla ... elimizden gelen herşeyi yaptık ve hala da devam ediyoruz ortada rastgele yaptığımız bir iş yok. Cihazda hangi dosyalar varsa hepsini de kopyaladık. Bi gelişme elde edersen bilgi ver beraber bişeyler yapalım
sawserez' Alıntı: Çarşamba ----------Eklendi @ 17:33:40 ---------- Yazıldı @ 17:30:44 ---------- bence dosyalar eksik alındı ve ayrıca phoenix te sw cihaz içerisindeki sw yi çekecek bişeyler vardır muhakkak denemeleri yapıyorum Genişletmek için tıkla ... elimizden gelen herşeyi yaptık ve hala da devam ediyoruz ortada rastgele yaptığımız bir iş yok. Cihazda hangi dosyalar varsa hepsini de kopyaladık. Bi gelişme elde edersen bilgi ver beraber bişeyler yapalım