ama ışte arkadaşın özel mesaj kutusu doluydu en son mobilden ziyaretçi mesajı atamıyorum sen şimdi o üyeyi bul posta kutusunu boşaltmasını rica et. Sonra da benim adımı söyle konuyu ben ona izah edeyim. Sonra dosyaları alıp madness in de yardımıyla bişiyler yaparız
merhaba kardeşim söylediğine göre arkadaşında belle yüklü c6-01 mevcut. Şimdi senden bi yardım isteyeceğiz eğer yardım etmeyi kabul edip gerekli dosyaları bize gönderirsen sayende birsürü kişi belle li olacak. Bu konuda senden yardım bekliyoruz. Eğer yardım etmeyi kabul ediyosan gerekli bilgi için hakan_710 adlı üyeye özel mesaj atarsan sana dönecektir. Şimdiden teşekkürler..bu mesajı gönder sana zahmet
ya beyler kusura bakmayın ama mesaj gönderirken şu hatayı veriyo "BB code font tagı bu alanda kullanıma kapalıdır.." ben anlamıyom bb code dan felan :S bi açıklayın ne yapmam gerektiğini.
ya beyler kusura bakmayın ama mesaj gönderirken şu hatayı veriyo "BB code font tagı bu alanda kullanıma kapalıdır.." ben anlamıyom bb code dan felan :S bi açıklayın ne yapmam gerektiğini.
attım mesajı beyler tamamdır. galiba hakan telden yazdığı için yazı tipinde sorun oluştu ziyaretçi mesajında bende pc den elimle yazdım oldu. şimdi cevap bekleyeceğiz.
attım mesajı beyler tamamdır. galiba hakan telden yazdığı için yazı tipinde sorun oluştu ziyaretçi mesajında bende pc den elimle yazdım oldu. şimdi cevap bekleyeceğiz.
ellerin dert görmesin. Şimdi arkadaşa kaldık o bana döner dönmez dosyaları almasına yardım edip madness e dönücem gerisi de artık ona kalmış ufak tefek düzeltme yapıp bişeyler çıkarıcaz inşallah