TheMadness Üye Konu Sahibi fayzteck' Alıntı: Aslında dizin kontrolü çok işe yarar gibi.farklı dosyalar da incelense fln.gerçi binlerce dosya var Genişletmek için tıkla ... 28 bin civarı. ----------Eklendi @ 23:30:38 ---------- Yazıldı @ 23:29:52 ---------- serecans' Alıntı: hadi be kardeşim sen yaparsın bu işi cihaz çökene kadar durmak yok Genişletmek için tıkla ... çöktü zaten kaç kere downgrade attım arkadaşınkine
fayzteck' Alıntı: Aslında dizin kontrolü çok işe yarar gibi.farklı dosyalar da incelense fln.gerçi binlerce dosya var Genişletmek için tıkla ... 28 bin civarı. ----------Eklendi @ 23:30:38 ---------- Yazıldı @ 23:29:52 ---------- serecans' Alıntı: hadi be kardeşim sen yaparsın bu işi cihaz çökene kadar durmak yok Genişletmek için tıkla ... çöktü zaten kaç kere downgrade attım arkadaşınkine
bugli Üye mustafa yasin' Alıntı: bi gelseydi inşallah çoğaltıcaktı azaltmayı geç Genişletmek için tıkla ... daha hizli olacagi icin daha fazla sarj yemesi gerekmiyor mu mantiken?
mustafa yasin' Alıntı: bi gelseydi inşallah çoğaltıcaktı azaltmayı geç Genişletmek için tıkla ... daha hizli olacagi icin daha fazla sarj yemesi gerekmiyor mu mantiken?
TheMadness Üye Konu Sahibi bugli' Alıntı: daha hizli olacagi icin daha fazla sarj yemesi gerekmiyor mu mantiken? Genişletmek için tıkla ... hayır. Stabilleştiriliyor cpu aynı cpu
bugli' Alıntı: daha hizli olacagi icin daha fazla sarj yemesi gerekmiyor mu mantiken? Genişletmek için tıkla ... hayır. Stabilleştiriliyor cpu aynı cpu
serecans Üye Madness®' Alıntı: ----------Eklendi @ 23:27:48 ---------- Yazıldı @ 23:26:53 ---------- attım 11.10.1009 boş o son güncelleme heralde onu bulup atarsın Genişletmek için tıkla ... en ilk o [/QUOTE] hadi bende son güncelleme diye girip bakıyorum allah kahretsin[/SIZE][/COLOR][/FONT]
Madness®' Alıntı: ----------Eklendi @ 23:27:48 ---------- Yazıldı @ 23:26:53 ---------- attım 11.10.1009 boş o son güncelleme heralde onu bulup atarsın Genişletmek için tıkla ... en ilk o [/QUOTE] hadi bende son güncelleme diye girip bakıyorum allah kahretsin[/SIZE][/COLOR][/FONT]
TheMadness Üye Konu Sahibi fayzteck' Alıntı: Son umutlarda tükendi sanırım Genişletmek için tıkla ... tükenmedi çözüm düşünüyorum
fayzteck' Alıntı: Son umutlarda tükendi sanırım Genişletmek için tıkla ... tükenmedi çözüm düşünüyorum
TheMadness Üye Konu Sahibi serecans' Alıntı: en ilk o Genişletmek için tıkla ... hadi bende son güncelleme diye girip bakıyorum allah kahretsin[/QUOTE] [/SIZE][/COLOR][/FONT]
serecans' Alıntı: en ilk o Genişletmek için tıkla ... hadi bende son güncelleme diye girip bakıyorum allah kahretsin[/QUOTE] [/SIZE][/COLOR][/FONT]
TheMadness Üye Konu Sahibi düşünüyoruz febris. ----------Eklendi @ 23:35:07 ---------- Yazıldı @ 23:34:33 ---------- düşüne düşüne filozof olacağım yeter artık
düşünüyoruz febris. ----------Eklendi @ 23:35:07 ---------- Yazıldı @ 23:34:33 ---------- düşüne düşüne filozof olacağım yeter artık
serecans Üye Madness®' Alıntı: düşünüyoruz febris. ----------Eklendi @ 23:35:07 ---------- Yazıldı @ 23:34:33 ---------- düşüne düşüne filozof olacağım yeter artık Genişletmek için tıkla ... hiiii çok düşünme kafan kocaman olur filozoflar deli oluyomuş
Madness®' Alıntı: düşünüyoruz febris. ----------Eklendi @ 23:35:07 ---------- Yazıldı @ 23:34:33 ---------- düşüne düşüne filozof olacağım yeter artık Genişletmek için tıkla ... hiiii çok düşünme kafan kocaman olur filozoflar deli oluyomuş
TheMadness Üye Konu Sahibi serecans' Alıntı: hiiii çok düşünme kafan kocaman olur filozoflar deli oluyomuş Genişletmek için tıkla ... kafam büyük zaten ----------Eklendi @ 23:37:47 ---------- Yazıldı @ 23:37:32 ----------
serecans' Alıntı: hiiii çok düşünme kafan kocaman olur filozoflar deli oluyomuş Genişletmek için tıkla ... kafam büyük zaten ----------Eklendi @ 23:37:47 ---------- Yazıldı @ 23:37:32 ----------
serecans Üye şaka şaka ya madness bişe sorcam bende nokia 700 var bunu nasıl buz dolabına dönüştürürüm malum bu sorun kanayan bi yara
şaka şaka ya madness bişe sorcam bende nokia 700 var bunu nasıl buz dolabına dönüştürürüm malum bu sorun kanayan bi yara