omer.1310
Üye
olumsuz. Boşuna heyecan yaptik yine.heyecandan ölmek üzereyim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
ulan ben o nokia yazısının varya zaten o nokia yazısı olmasaydı çoktan açılmıştı o telefon
İhtimaller azalıyor ama ne yapılsa olmuyor? Denencek bişeyler daha varmipes etmek yok.
Evet her güncellemede oldugu gibi yine adiliğini gosterdi nokia.Yine mi olumsuz ? Geçmiş olsun emeklerin için teşekkürler Madness üstadım . Bence daha fazla uğraşma zaten çıktı çıkacak Nokia yine adiliğini gösterdi .
telefon açılıyo nokia yazısı geliyo 5 tane beyaz nokta çıkıyo ekranda sürekli dolaşıyo 5 dakika sonra kapanıyo cihaz
Acılış ekranlarını silsek hiçmi acılmaz cihaZ?Sadece açılış olumsuz. Hakan dün usb takmış hafıza kartını görmüş ve şarj oluyormuş...
telefon açılıyo nokia yazısı geliyo 5 tane beyaz nokta çıkıyo ekranda sürekli dolaşıyo 5 dakika sonra kapanıyo cihaz
Acılış ekranlarını silsek hiçmi acılmaz cihaZ?
Ben Anna'yı 20 Ağustos civarında flaşlamıştım, Türkiye 15 Eylül'de gelmişti galibaÖnceki güncellemelerde navifirme kaç gün önce düşüyodu ? Ayın 5i olucak bi belirti yok :S
Aynen Cok fena oldum yao bes dakkada burda bes kişi kalpten natingam forest
anna zamanlarında ben şanşlıydım aldıgımda telefonu guncelleme vardiBen Anna'yı 20 Ağustos civarında flaşlamıştım, Türkiye 15 Eylül'de gelmişti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?