cyber Üye fayzteck' Alıntı: Bugün konu takibi yapamadımda şuanki durum nedir ? Genişletmek için tıkla ... Test belle yapıldı sonuç olumsuz bi kaç dosya eksikmiş onlarda tamamlanıp yarın bi sürüm daha test edilecek
fayzteck' Alıntı: Bugün konu takibi yapamadımda şuanki durum nedir ? Genişletmek için tıkla ... Test belle yapıldı sonuç olumsuz bi kaç dosya eksikmiş onlarda tamamlanıp yarın bi sürüm daha test edilecek
TheMadness Üye Konu Sahibi MeeGo OS' Alıntı: link verebilir misin Genişletmek için tıkla ... pr 1.2 den çıkardım yarın linkler geliyor.
MeeGo OS' Alıntı: link verebilir misin Genişletmek için tıkla ... pr 1.2 den çıkardım yarın linkler geliyor.
^BaRoN^ Üye madness o boot dosyasının düzenlenmesi çok uzun sürermi?Şu orjinal belle widgetlarınıda koysan süper olur valla.
madness o boot dosyasının düzenlenmesi çok uzun sürermi?Şu orjinal belle widgetlarınıda koysan süper olur valla.
TheMadness Üye Konu Sahibi daha hazır değil v2. 2 satır bir şey baron. Test edilecek sonra widgetlar eklenecek. ----------Eklendi @ 21:31:09 ---------- Yazıldı @ 21:28:41 ---------- belki benden önce belco2 hazırlar. Onda c6 var çünkü.
daha hazır değil v2. 2 satır bir şey baron. Test edilecek sonra widgetlar eklenecek. ----------Eklendi @ 21:31:09 ---------- Yazıldı @ 21:28:41 ---------- belki benden önce belco2 hazırlar. Onda c6 var çünkü.
^BaRoN^ Üye 2 satır derken kısa anlamında dedin heralde?O zman bügün hemen yapıverseydin.... Eğer söylediğine göre 2 satırsa tabi.
2 satır derken kısa anlamında dedin heralde?O zman bügün hemen yapıverseydin.... Eğer söylediğine göre 2 satırsa tabi.
TheMadness Üye Konu Sahibi germir' Alıntı: belco ya taktın neyse sıkıntın anlamış degilim Genişletmek için tıkla ... az kaldı benim de ----------Eklendi @ 21:36:04 ---------- Yazıldı @ 21:35:32 ---------- ^BaRoN^' Alıntı: 2 satır derken kısa anlamında dedin heralde?O zman bügün hemen yapıverseydin.... Eğer söylediğine göre 2 satırsa tabi. Genişletmek için tıkla ... yoruldum yarın yapacağım...
germir' Alıntı: belco ya taktın neyse sıkıntın anlamış degilim Genişletmek için tıkla ... az kaldı benim de ----------Eklendi @ 21:36:04 ---------- Yazıldı @ 21:35:32 ---------- ^BaRoN^' Alıntı: 2 satır derken kısa anlamında dedin heralde?O zman bügün hemen yapıverseydin.... Eğer söylediğine göre 2 satırsa tabi. Genişletmek için tıkla ... yoruldum yarın yapacağım...
belco2 Üye test yapıldı cıhaz açıyo nokiya yazısı geliyo sonra kapanıyor cihaz bu yazılım rm-601 ayıt rm-718 deyil
test yapıldı cıhaz açıyo nokiya yazısı geliyo sonra kapanıyor cihaz bu yazılım rm-601 ayıt rm-718 deyil
S.E.C.R.E.T Üye ^BaRoN^' Alıntı: Bugüne yetişmezmi?i Genişletmek için tıkla ... Adam yorulmuş bugüne nasıl yapsın dinlenmeye hakkı var .
^BaRoN^' Alıntı: Bugüne yetişmezmi?i Genişletmek için tıkla ... Adam yorulmuş bugüne nasıl yapsın dinlenmeye hakkı var .
TheMadness Üye Konu Sahibi belco2' Alıntı: test yapıldı cıhaz açıyo nokiya yazısı geliyo sonra kapanıyor cihaz bu yazılım rm-601 ayıt rm-718 deyil Genişletmek için tıkla ... iyi de rm 718 den çektik dosyaları ----------Eklendi @ 22:18:00 ---------- Yazıldı @ 22:16:38 ---------- baron acelen ne ----------Eklendi @ 22:20:11 ---------- Yazıldı @ 22:18:00 ---------- bootdata düzenlemesi yapayım yarına belki açılır
belco2' Alıntı: test yapıldı cıhaz açıyo nokiya yazısı geliyo sonra kapanıyor cihaz bu yazılım rm-601 ayıt rm-718 deyil Genişletmek için tıkla ... iyi de rm 718 den çektik dosyaları ----------Eklendi @ 22:18:00 ---------- Yazıldı @ 22:16:38 ---------- baron acelen ne ----------Eklendi @ 22:20:11 ---------- Yazıldı @ 22:18:00 ---------- bootdata düzenlemesi yapayım yarına belki açılır
Febris Üye Madness®' Alıntı: iyi de rm 718 den çektik dosyaları ----------Eklendi @ 22:18:00 ---------- Yazıldı @ 22:16:38 ---------- baron acelen ne ----------Eklendi @ 22:20:11 ---------- Yazıldı @ 22:18:00 ---------- bootdata düzenlemesi yapayım yarına belki açılır Genişletmek için tıkla ... evet boot düzelirse acılır gibime geliyo )
Madness®' Alıntı: iyi de rm 718 den çektik dosyaları ----------Eklendi @ 22:18:00 ---------- Yazıldı @ 22:16:38 ---------- baron acelen ne ----------Eklendi @ 22:20:11 ---------- Yazıldı @ 22:18:00 ---------- bootdata düzenlemesi yapayım yarına belki açılır Genişletmek için tıkla ... evet boot düzelirse acılır gibime geliyo )
^BaRoN^ Üye Beyler mobilden ben yorum atana kadar 1 sayfa mesaj atılıyor.Haliyle yanlış anlayıp tepkiveriyorsunuz anlayışlı ve sakin olun biraz.
Beyler mobilden ben yorum atana kadar 1 sayfa mesaj atılıyor.Haliyle yanlış anlayıp tepkiveriyorsunuz anlayışlı ve sakin olun biraz.