asrabi
Üye
kurtuluş40 arkadaşımıza ulaşmadımı dosyalar henüz
kendim n8 fw ile açtım şuan anna var akşam ilk versiyonu yüklemeye çalışıcamöbür konuya bakmadım bakayım farklı ise konu açaçam bak kimse çalmasın
madness yaparsa denerim teli kurtardık nasılsa
----------Eklendi @ 18:14:42 ---------- Yazıldı @ 18:14:25 ----------
belle çalışmıyo şuan
----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:14:42 ----------
ben çıkıyorum madness düzenlerse gece tekrar denerim görüşürüz..
evet anna gunclledim şimdide.. Yarınki yazılımı bekliyoruz..
Su benim cihazada bi bakabilirmisin teamvearwerla bende bi sorun veriyor belki el atarsan duzelir ben cihazi belleden annaya downgradesiz kecirdim o yuzden cihaz simdi titreyip kaliyor
aynen böyle. fakat n8 iskandinavyayı atınca açılır gibi olup sağlayıcıyla görüşün falan diyo. sonrasında dead flash olarak c6 anna yı at düzelecek
C6 ya N8 iskandinavyayı at. Sonra anna at düzelir.
aynen böyle. fakat n8 iskandinavyayı atınca açılır gibi olup sağlayıcıyla görüşün falan diyo. sonrasında dead flash olarak c6 anna yı at düzelecek
medness bin dosyalı içerisnde dp ve sürüm numaraları var dosyalara adapte ettim sen de 25.7 içindeki .bin uzantılı dosyalara bi bakarsın not defteri ile açarak ama .vpl de aynı açılıyor fakat sadece dcp yi açamadım içeriğini düzenleme k için anna ile birleştirildiğinde sürüm ve kodlar çakışıyo
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...7-c7-c6-x7-vb-yeniden-guncellendi-586501.html
bu konuda iskandilavya yi atmak icin asagida verdiyi phoenix lazimmis sadece onunlami olur yoksa baska phoenix lede olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?