hakan_710 Üye Madness®' Alıntı: yarına yeniden upload edilecek düzenlenip. Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz ben şimdi downgrade ye bakıyım olmadı bir gün idare edicez
Madness®' Alıntı: yarına yeniden upload edilecek düzenlenip. Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz ben şimdi downgrade ye bakıyım olmadı bir gün idare edicez
TeAmo42 Üye ^BaRoN^' Alıntı: umutsuz vaka Orjinal bekleyelim bence. Genişletmek için tıkla ... ilk deneme elbette olmaması normal dur bakalım daha yeni başladık
^BaRoN^' Alıntı: umutsuz vaka Orjinal bekleyelim bence. Genişletmek için tıkla ... ilk deneme elbette olmaması normal dur bakalım daha yeni başladık
S.E.C.R.E.T Üye ^BaRoN^' Alıntı: umutsuz vaka Orjinal bekleyelim bence. Genişletmek için tıkla ... Pes etmek yok çabuk pes ediyorsun böyle hiç bir şeyi başaramazsın kolayına kaçma .
^BaRoN^' Alıntı: umutsuz vaka Orjinal bekleyelim bence. Genişletmek için tıkla ... Pes etmek yok çabuk pes ediyorsun böyle hiç bir şeyi başaramazsın kolayına kaçma .
omer.1310 Üye Madness®' Alıntı: yarına yeniden upload edilecek düzenlenip. Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı... Allah razı olsun elinizden geleni yaptınız ben genede güveniyorum size yaparsınız bunu
Madness®' Alıntı: yarına yeniden upload edilecek düzenlenip. Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı... Allah razı olsun elinizden geleni yaptınız ben genede güveniyorum size yaparsınız bunu
hakan_710 Üye Febris' Alıntı: Dead phone at düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... yapmadım mı sanıyosun test mode geliyo ama yine açılmıyo
Febris' Alıntı: Dead phone at düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... yapmadım mı sanıyosun test mode geliyo ama yine açılmıyo
sawserez Üye Phoenix te dp ler tutmadı anna ile ilgili dosyaları atıp da denendi versiyo değişiklikleride lazım
fatih54102 Üye Bence olmayacak, buradada çok iyi coderler var ama bunu unutmayınki bizden de büyükler var, yapsaydı şimdiye kadar onlar yapardı diye düşünüyorum... Ama inşallaha emeğiniz boşa gitmez yani emek var burda.
Bence olmayacak, buradada çok iyi coderler var ama bunu unutmayınki bizden de büyükler var, yapsaydı şimdiye kadar onlar yapardı diye düşünüyorum... Ama inşallaha emeğiniz boşa gitmez yani emek var burda.
TheMadness Üye Konu Sahibi hakan_710' Alıntı: yapmadım mı sanıyosun test mode geliyo ama yine açılmıyo Genişletmek için tıkla ... downgrade yap :]
hakan_710' Alıntı: yapmadım mı sanıyosun test mode geliyo ama yine açılmıyo Genişletmek için tıkla ... downgrade yap :]
fatih54102 Üye İnci sözlük gibi oldu yenileye basıyorum 10 cevap birden geliyo biraz yavaş Son durum nedir?
papakudioflu Emekli Yönetici olucak arkadaslar madness yat uyu dinlen biraz hemen girişme sanada yazık arkadsım
S.E.C.R.E.T Üye fatih54102' Alıntı: İnci sözlük gibi oldu yenileye basıyorum 10 cevap birden geliyo biraz yavaş Son durum nedir? Genişletmek için tıkla ... İlk deneme olumsuz .
fatih54102' Alıntı: İnci sözlük gibi oldu yenileye basıyorum 10 cevap birden geliyo biraz yavaş Son durum nedir? Genişletmek için tıkla ... İlk deneme olumsuz .
hakan_710 Üye Febris' Alıntı: Ben dead atip geliim bendede titriyo acılmıyo :S:S edit : Genişletmek için tıkla ... dene seninki de ölsün. nasıl olsa downgrade yok mu madem testersın ----------Eklendi @ 17:32:05 ---------- Yazıldı @ 17:31:38 ---------- ama şarj oluyo hafıza kartını görebiliyorum
Febris' Alıntı: Ben dead atip geliim bendede titriyo acılmıyo :S:S edit : Genişletmek için tıkla ... dene seninki de ölsün. nasıl olsa downgrade yok mu madem testersın ----------Eklendi @ 17:32:05 ---------- Yazıldı @ 17:31:38 ---------- ama şarj oluyo hafıza kartını görebiliyorum
Febris Üye Emre-07' Alıntı: İlk deneme olumsuz . Genişletmek için tıkla ... evet şuan da deneme olumsuz.! Titriyor acılmıyor telefon dead atip gelim
Emre-07' Alıntı: İlk deneme olumsuz . Genişletmek için tıkla ... evet şuan da deneme olumsuz.! Titriyor acılmıyor telefon dead atip gelim
S.E.C.R.E.T Üye Febris' Alıntı: evet şuan da deneme olumsuz.! Titriyor acılmıyor telefon dead atip gelim Genişletmek için tıkla ... Dg yap daha sağlıklı olur .
Febris' Alıntı: evet şuan da deneme olumsuz.! Titriyor acılmıyor telefon dead atip gelim Genişletmek için tıkla ... Dg yap daha sağlıklı olur .
Febris Üye hakan_710' Alıntı: dene seninki de ölsün. nasıl olsa downgrade yok mu madem testersın ----------Eklendi @ 17:32:05 ---------- Yazıldı @ 17:31:38 ---------- ama şarj oluyo hafıza kartını görebiliyorum Genişletmek için tıkla ... titriyo acılmıyo senimi kırcam merakıma yenildim yuklemeye kalktm
hakan_710' Alıntı: dene seninki de ölsün. nasıl olsa downgrade yok mu madem testersın ----------Eklendi @ 17:32:05 ---------- Yazıldı @ 17:31:38 ---------- ama şarj oluyo hafıza kartını görebiliyorum Genişletmek için tıkla ... titriyo acılmıyo senimi kırcam merakıma yenildim yuklemeye kalktm