TeAmo42 Üye mustafa yasin' Alıntı: beyler netim gitmişti yeni geldi şimdi. okucaktım hepsinide 210 sayfa olmuş. emeği geçen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. bide çıktığında yeni konu olarak paylaşırsanız iyi olur çünkü burası çok dağılmış. iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... merak etme kardeşim daha deneme aşaması. Yeni konu açılır.
mustafa yasin' Alıntı: beyler netim gitmişti yeni geldi şimdi. okucaktım hepsinide 210 sayfa olmuş. emeği geçen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. bide çıktığında yeni konu olarak paylaşırsanız iyi olur çünkü burası çok dağılmış. iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... merak etme kardeşim daha deneme aşaması. Yeni konu açılır.
Cihanî Sultan Üye TeAmo42' Alıntı: merak etme kardeşim daha deneme aşaması. Yeni konu açılır. Genişletmek için tıkla ... Yani.Bu konu 26 ekim belle konusuna döndü.Bir farkla ki 3-5 günde hit konu oldu
TeAmo42' Alıntı: merak etme kardeşim daha deneme aşaması. Yeni konu açılır. Genişletmek için tıkla ... Yani.Bu konu 26 ekim belle konusuna döndü.Bir farkla ki 3-5 günde hit konu oldu
TeAmo42 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Yani.Bu konu 26 ekim belle konusuna döndü.Bir farkla ki 3-5 günde hit konu oldu Genişletmek için tıkla ... o konuya döndü ama bu çok çabuk hit oldu dediğin gibi
Cihanî Sultan' Alıntı: Yani.Bu konu 26 ekim belle konusuna döndü.Bir farkla ki 3-5 günde hit konu oldu Genişletmek için tıkla ... o konuya döndü ama bu çok çabuk hit oldu dediğin gibi
cyber Üye asrabi' Alıntı: Sa Kardeşlerim Ben geldim evet son durum nedir neler oldu Genişletmek için tıkla ... test aşamasında
asrabi' Alıntı: Sa Kardeşlerim Ben geldim evet son durum nedir neler oldu Genişletmek için tıkla ... test aşamasında
TeAmo42 Üye hakan 30 dk ye sonuç belli olur mu kardeşim? ----------Eklendi @ 16:53:08 ---------- Yazıldı @ 16:52:24 ---------- hakan_710' Alıntı: 117 mb civarı olan mı ? Genişletmek için tıkla ... dün 300mb diyordunuz
hakan 30 dk ye sonuç belli olur mu kardeşim? ----------Eklendi @ 16:53:08 ---------- Yazıldı @ 16:52:24 ---------- hakan_710' Alıntı: 117 mb civarı olan mı ? Genişletmek için tıkla ... dün 300mb diyordunuz
asrabi Üye MeeGo OS' Alıntı: test aşamasında Genişletmek için tıkla ... Tamam Kardeşim Bilgilendirdiğin için Sağol
MeeGo OS' Alıntı: test aşamasında Genişletmek için tıkla ... Tamam Kardeşim Bilgilendirdiğin için Sağol
TeAmo42 Üye hakan_710' Alıntı: daha dosyayı yeni indirdim şifreli şifeyi bilmiyorum madness de mobildeymiş Genişletmek için tıkla ... dosya indi ise sorun yok az kaldı demektir sence kaç dk sonra sonuç belli olur?
hakan_710' Alıntı: daha dosyayı yeni indirdim şifreli şifeyi bilmiyorum madness de mobildeymiş Genişletmek için tıkla ... dosya indi ise sorun yok az kaldı demektir sence kaç dk sonra sonuç belli olur?