versino2 Üye bir an önce gelsede telefon güzelleşse fotoğraflar çok iyi gözüküyor kamera arayüzü ve müzik çalar ı çok begendim - - - Eklendi - - - bide 6.sayfadaki resimlerde kilitliyken çek seçeneği var acaba bu seçenek 808 deki gibi telefon kilitliyken kamera tuşuna basınca kamerayı mı açacak
bir an önce gelsede telefon güzelleşse fotoğraflar çok iyi gözüküyor kamera arayüzü ve müzik çalar ı çok begendim - - - Eklendi - - - bide 6.sayfadaki resimlerde kilitliyken çek seçeneği var acaba bu seçenek 808 deki gibi telefon kilitliyken kamera tuşuna basınca kamerayı mı açacak
Sensation Emekli Yönetici versino2' Alıntı: bir an önce gelsede telefon güzelleşse fotoğraflar çok iyi gözüküyor kamera arayüzü ve müzik çalar ı çok begendim - - - Eklendi - - - bide 6.sayfadaki resimlerde kilitliyken çek seçeneği var acaba bu seçenek 808 deki gibi telefon kilitliyken kamera tuşuna basınca kamerayı mı açacak Genişletmek için tıkla ... Evet 808 gibi aynı arayüz her şey. Diğeri de dediğiniz gibi kilitliyken kamera açılacak
versino2' Alıntı: bir an önce gelsede telefon güzelleşse fotoğraflar çok iyi gözüküyor kamera arayüzü ve müzik çalar ı çok begendim - - - Eklendi - - - bide 6.sayfadaki resimlerde kilitliyken çek seçeneği var acaba bu seçenek 808 deki gibi telefon kilitliyken kamera tuşuna basınca kamerayı mı açacak Genişletmek için tıkla ... Evet 808 gibi aynı arayüz her şey. Diğeri de dediğiniz gibi kilitliyken kamera açılacak
crazy_oruc Üye [ENGİN];5207961' Alıntı: fp1 daha yeni geldi durun bakalım Genişletmek için tıkla ... yeni mi
S.E.C.R.E.T Üye bizede refresh gibi bunun bazı özellikleri gelir mi acaba? gerçi çıkarsa cfw uzmanları portlar yine
Mad EagLe Üye S.E.C.R.E.T' Alıntı: bizede refresh gibi bunun bazı özellikleri gelir mi acaba? gerçi çıkarsa cfw uzmanları portlar yine Genişletmek için tıkla ... klavye falan portlanır
S.E.C.R.E.T' Alıntı: bizede refresh gibi bunun bazı özellikleri gelir mi acaba? gerçi çıkarsa cfw uzmanları portlar yine Genişletmek için tıkla ... klavye falan portlanır
Barış Grc Üye Lite sürüm gelir, zaten. Geri kalan da portlanır. - - - Eklendi - - - Lite sürüm gelir, zaten. Geri kalan da portlanır.
Lite sürüm gelir, zaten. Geri kalan da portlanır. - - - Eklendi - - - Lite sürüm gelir, zaten. Geri kalan da portlanır.
efeler12 Üye 36. hafta yazıyordu pr3 için. Bir resimde görmüştüm. Ve şu an 36. haftadayız bakalım ...
mroy Üye ben fp2 gelmeyecek nokia windows phone bakacak ıfa da bile adından bahsetmedi symbian belle nokia belle bitti galiba
ben fp2 gelmeyecek nokia windows phone bakacak ıfa da bile adından bahsetmedi symbian belle nokia belle bitti galiba
emreli01 Üye klavye çok güzel olmuş kilit açmada da değişiklik var süper olmuş - - - Eklendi - - - komşuda pişer bize de düşer
klavye çok güzel olmuş kilit açmada da değişiklik var süper olmuş - - - Eklendi - - - komşuda pişer bize de düşer
crazy_oruc Üye mroy' Alıntı: ben fp2 gelmeyecek nokia windows phone bakacak ıfa da bile adından bahsetmedi symbian belle nokia belle bitti galiba Genişletmek için tıkla ... gelecek güncelleme ayrıca belle'ye destek 2016 ya kadar sürecek.
mroy' Alıntı: ben fp2 gelmeyecek nokia windows phone bakacak ıfa da bile adından bahsetmedi symbian belle nokia belle bitti galiba Genişletmek için tıkla ... gelecek güncelleme ayrıca belle'ye destek 2016 ya kadar sürecek.