belle ekran koruyucu

Güzel paylaşım ama çok fazla şarj yer.

Tepkiler: yaren_dede

toxemia

Üye
Harika kardeşş...yokmu daha farkli şeyler...bu güzelmiş.....

CanKartaL

Emekli Yönetici
Amoled tarzı ekranlarda ekran koruyucu boşuna şarj harcanmasına sebep oluyor, bu yüzden pek ilgimi çekmedi. Yine de paylaşım için teşekkürler.

Konu Sahibi
Amoled tarzı ekranlarda ekran koruyucu boşuna şarj harcanmasına sebep oluyor, bu yüzden pek ilgimi çekmedi. Yine de paylaşım için teşekkürler.

şarj yiyen o kadar programın içinde bu sinek ısırığı gibi klır heralde

CanKartaL

Emekli Yönetici
şarj yiyen o kadar programın içinde bu sinek ısırığı gibi klır heralde

Belki dediğin gibi ama günde %10 da harcasa şahsen benim için zarar Sadece deneme amaçlı kurup kaldırıyorum. Geçen gün bir tuş kilidi kurdum 3-4 saatte %8-10 civarı şarj harcadı, direk "şuuuttt" ))

Konu Sahibi

Belki dediğin gibi ama günde %10 da harcasa şahsen benim için zarar Sadece deneme amaçlı kurup kaldırıyorum. Geçen gün bir tuş kilidi kurdum 3-4 saatte %8-10 civarı şarj harcadı, direk "şuuuttt" ))

dostum ne kurdunda o kadar şarj yedi bilmiyorum ama zaten bu programın ekranda kalacağı süre belli şarjı etkilemez o kadar ve görsel olarak hoş duruyor

arkakadaşlar benim de tecrübem de arka planda calışan prorogramlar jarzı eyi etkiliyor

CanKartaL

Emekli Yönetici

dostum ne kurdunda o kadar şarj yedi bilmiyorum ama zaten bu programın ekranda kalacağı süre belli şarjı etkilemez o kadar ve görsel olarak hoş duruyor

ekranda olduğu süreden ziyade arka planda beklerken de fazla enerji kullanıyor bu tip programlar, çünkü her an çalışabilirmiş gibi öncelikli olarak bekliyorlar

paylaşım güzel lotus çiçeği yerine birde başka gif resimlerini entegre edebilsek çok daha güzel olurdu daha doğrusu daha kişisel olurdu diye düşünüyorum... !