Eykul Üye GuitaristBoy' Alıntı: ben fransızcayı bile gırtlağımı zorlamadan konuşabiliyorum yani bi sorun yok - - - Eklendi - - - mazlum var kardeşimiz bi çayını içeriz Genişletmek için tıkla ... Bir cay la kandiracaksin oglum hem ben halay yapamiyorum
GuitaristBoy' Alıntı: ben fransızcayı bile gırtlağımı zorlamadan konuşabiliyorum yani bi sorun yok - - - Eklendi - - - mazlum var kardeşimiz bi çayını içeriz Genişletmek için tıkla ... Bir cay la kandiracaksin oglum hem ben halay yapamiyorum
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi Ayip Size Ya .. Dusunmden Gelin .. Burda Mazlum Deyin .. Size Ilk Beni Gosterirler .! :P Yakinda Birkac Turk Genci Gelip Canli Muzik Yapacak Insallah Turkce .. ( Guzel Olacak )
Ayip Size Ya .. Dusunmden Gelin .. Burda Mazlum Deyin .. Size Ilk Beni Gosterirler .! :P Yakinda Birkac Turk Genci Gelip Canli Muzik Yapacak Insallah Turkce .. ( Guzel Olacak )
GuitaristBoy Üye Mazlum Somer' Alıntı: Ayip Size Ya .. Dusunmden Gelin .. Burda Mazlum Deyin .. Size Ilk Beni Gosterirler .! :P Yakinda Birkac Turk Genci Gelip Canli Muzik Yapacak Insallah Turkce .. ( Guzel Olacak ) Genişletmek için tıkla ... pop ya da rock isterseniz 16 senedir piano ve gitar çalıom geliriz - - - Eklendi - - - bu arada hangi şehir brüksel,brugges...?
Mazlum Somer' Alıntı: Ayip Size Ya .. Dusunmden Gelin .. Burda Mazlum Deyin .. Size Ilk Beni Gosterirler .! :P Yakinda Birkac Turk Genci Gelip Canli Muzik Yapacak Insallah Turkce .. ( Guzel Olacak ) Genişletmek için tıkla ... pop ya da rock isterseniz 16 senedir piano ve gitar çalıom geliriz - - - Eklendi - - - bu arada hangi şehir brüksel,brugges...?
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi GuitaristBoy' Alıntı: pop ya da rock isterseniz 16 senedir piano ve gitar çalıom geliriz - - - Eklendi - - - bu arada hangi şehir brüksel,brugges...? Genişletmek için tıkla ... Ya Istediqiniz Muzik Olsunn .! Siz Yeterki Gelinn .! Yok Kardesim Ben ANTWERPEN'Deyim ..
GuitaristBoy' Alıntı: pop ya da rock isterseniz 16 senedir piano ve gitar çalıom geliriz - - - Eklendi - - - bu arada hangi şehir brüksel,brugges...? Genişletmek için tıkla ... Ya Istediqiniz Muzik Olsunn .! Siz Yeterki Gelinn .! Yok Kardesim Ben ANTWERPEN'Deyim ..