[Beijing] Safe Manager v3.80 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

toprak00

Üye
kanki emeğine yüreğine sağlık turkcelestirme on numara olmuş. bende vardı ama türkçe değildi gene bazı özellikleri işimi görüyo tskler dostum

Tepkiler: Nokia Belle

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu uygulama yüzünden format attığımı bilirim derin bir uygulama dikkat et

Tepkiler: Toprak47

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
ben uygulamayı kurcam ama bir sorum var
ben bi ara antivirüs prosu yükledim telefon açılmadı format atmak zorunda kaldım bunda da böyle bir sorun olur mu? Şmdiden teşekkürler

ben uygulamayı kurcam ama bir sorum var
ben bi ara antivirüs prosu yükledim telefon açılmadı format atmak zorunda kaldım bunda da böyle bir sorun olur mu? Şmdiden teşekkürler
bunda sorun yok. Ama kaspersky yükleme ben yükledim 5 saniyede bir reset atıyodu format atmak zorunda kaldım

Tepkiler: Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bunda sorun yok. Ama kaspersky yükleme ben yükledim 5 saniyede bir reset atıyodu format atmak zorunda kaldım
kaspersky mı tövbe benim telefonu yedi bitirdi zaten kaspersky yüzünden telefon açılmadı o zaman ben kurulumu yapim cevapladığın için teşekkürler

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşver kurma symbiana antivirüs gerekmez bunu türkçe yapmamamın tek sebebi fp2 de hack işlemi için sadece bu antivirüsün sisteme erişme yetkisi oldu için yoksa yüzüne bakmam

Tepkiler: Silinen Üye 2480407
sa ben mobilim pc yok herşeyi yaptım safamanagerde güvenliği kapatamadım ingilizcemde yok bi yardım edin

toprak00

Üye
dostum bu uygulamayi zahten türkçe mobilden indir tamam bide tam olarak ne istediğini ayrıntılı yazsan