bedava wap adreslerini burda toplayalım

getjar.wap.com

Her türlü model için oyun program

wap.maxicep e girmeye çalıştım sayfa bulunamadı diyo

--------------- Ekleme ---------------

tagtag a giriliyor

tagtag ücretli

erfc20

Üye
çok saolun beyler

emrykt

Üye
====))) BOMBA BİR WAP SİTESİ SAYISIZ BEDAVA MP3 BULUNUYO TELEFONUNUZA ÜCRETSİZ İNDİREBİLİYOSUNUZ ŞİDDEETLE TAVSİYE EDERİM BEN İNDİRİYORUM..

abiler bu sitelere cepten girdiğinde istediğin kadar gezindiğinde kontör düşmüyomu yani

sam_1994

Üye
kardeş buralara girdiğimiz anda kontör gidiyormu

memorain

Üye

çok iibi site ve tel görüşmeside yapabiliyorsunuz

var birde.

Consul9

Üye
sivaswap.tr.nu

son çıkan oyunlar burdaaa

vedodido

Üye
wap.efiraz.com >>>>>ücretsiz oyun, mp3, mp4 ve resim indirme video indirme sitesi
wap.jetwap.com>>>>>

superwap.tr.nu Bedava Wap Sitesi Bedava sms gonderme Bedava mp3 indir youtube video turkce wap chat n70 n73 n95 n96 program oyun

SAHIN19W

Üye
askinburdawap.cep.tc tamamen bedava arkadaslar

Wapcenneti.com ovistore.com sivaswap.com cepsitesi.net wap.guduwap.com

arkadaşlar phonerotica sitesinden cepten wi-fi ile herhangi bir web browser ile video indirebilen varmı şu anda , eskiden indiriliyordu ama şimdi girince telekom siteyi kapattı uyarısı çıkıyor , cepten dns ayarı yapıncada bu sefer mesela opera azami bağlantı sayısına ulaştınız uyarısı veriyor , skyfire ile zaten phonerotica dan indirilemiyor video , eskiden opera ile kullanılıyordu bu site ama şimdi ben yapamadım yapan varmı ?

elinizde bu site kadar kaliteli (görüntü ve site kalitesi) ve eskiden bu sitenin olduğu gibi direk ucretsiz xxx video indirilen site biliyorsanız yazarmısınız .