Bedava telefonla görüşmek için program

var iste dostum yazdim ya alltta ulke listesinde ..

aynen arkadaşa katılıyorum

Arkadaslar az kaldi dilimde tuy bitmek uzere TURKIYE ICIDE ARAMA YAPABILECEGINIZ ADRESI IKI MESAJDIR VERIYORUM COK BASIT YA ...

indirin programi ve uye olun ne para ne gercek email ne bise hicbise lazim degil ...

Argentina
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Bulgaria
Canada
Chile
China (+mobile)
Colombia
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Japan
Netherlands
New Zealand
Norway
Peru
Poland
Portugal
Romania
Russian Federation
South Africa
Spain
Turkey
United Kingdom
United States

Arkadaslar alin size turkiyedeki sabit hatlari bedava arayabilecgeiniz cok basit ve legal olan bi adres cekin progrmi kurun kurduktan sonra programin icinde uye olun haybeden sallayin bi kullanici adi uye olun emaili bile sallayin gercek mail vermeyin. cunku gerek yok .

ben her seferinde turkiyedeki ev ve is yerlerini buradan bedava ararim asagi yukari 1 yil oldu. bazen ingizilizce "you hav reached your call limits " der tekrardan yeni uye olurum .yine uyduruk email uyduruk kullanici adi ile yine programin menusuunden log in as a new userdan uye oluryorum.

bazen abartiyorum
kulllanici adi yerine kjgdkjlgdl
sifreyide salliyorum
emailide kljfsdkfdflfsf@jhjhfsdf.com diye salliyorum yine devam eles aramaya .

deneyin denemesi bedava ara,alarda listeyi goreceksinz Turkey Landline yani sabit hatlar bedava .Fakat belki bi 10 dk dan sonra kesilebilir kapatin bi daha arayin ..

--------------- Ekleme ---------------

istediginiz kadar yeniden uye olun emailinize bile bis aktivasyon bilmem nesi yollamiyor sallayin email adresini . eminimm cok memnun kalacaksiniz .. gule gule kullanin

arkadaslar solemeden gecemiycem unutmusum ayni zamanda programda free sms bolumude var ben avustralyada yasadigim icin avustralya ici free sms denedim calisiyor hemde aninda gdiiyor mesaj ama turkiyeden bi tanidikla denemedim hani ayni anda kisa surede sms gidiyomu diye...

bu arada dan arama yaparken 0090212istediginiz numarayi arayin.

herhangi bir sorunuz olursa hemen yazin cozelim ...

arkadaşlar bildiğim kadarıyla 5 dk görüşme imkanı sağlıyor.sonrasında ücret karşılığında konuşmaya devam edebilirsin diyor.Eğer yanlışsam affola...

irc32

Üye

gurbetçi arkadaşım, senin orada sorun yok gibi görünüyor ama burda türkiyeden biyeri aramak isteyince direk kapanma sesi geliyor ve krediniz yok diyor ingilizce olarak. buna da bi çözüm lütfen

senner

Üye
trident telefon açıkken pc ye nasıl tanıttırabilirim

--------------- Ekleme ---------------

trident telefonunu nasıl bilgisayara tınıtıcam bilgisayar asla tanımıyor

dada21

Üye
rastgele bir numarayı ararız biz de

türkiye olsa bir numara program...paylaşımın için sağol

sergee

Üye
arkadaşlar bu program kredi felan bişey diyo anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

hacebi

Üye
kimin ne yazdığı belli değilki ne biçim paylaşımlar bunlar yaaaaaaaaa

ixamar

Üye
teşekürler kardeşim

alpsln

Üye
nasılyapılıyorbu

atoms

Üye
neyse ben avusturyada kendıme manıta yapar ararım bol nasıl olsa beless DD