arkadaslar program super calisiyor.ben almanya ve hollanda ile gorustum ve hala gorusuyorum.ama sadece ev ve is yerlerini arayabiliyorsunuz.cep i arayamiyorsunuz.I love you beleş:-)
bunun nasıl beleş oldugunu bişlmiyorumda sadece telekom onaylı bir seyler vardı bir ara. ucretsiz bir konsol alıyordun ve tlf hattını nete baglayıp o konsol aracılığıyla sade e sabit tlfleri yani ev ve iş yerlerini arıyodun ve dakikası sadece tr şehir içiyle aynı fiyata denk geliyodu. ben hic denemedim cunku anlarsınız işte o kişi almanyada ve sadece ceple görüşebiliyoz ama 250 knt sadece 18 dk gidiyorrrrrr :'(
Originally posted by Caine@Aug 18 2005, 03:47 AM bunun nasıl beleş oldugunu bişlmiyorumda sadece telekom onaylı bir seyler vardı bir ara. ucretsiz bir konsol alıyordun ve tlf hattını nete baglayıp o konsol aracılığıyla sade e sabit tlfleri yani ev ve iş yerlerini arıyodun ve dakikası sadece tr şehir içiyle aynı fiyata denk geliyodu. ben hic denemedim cunku anlarsınız işte o kişi almanyada ve sadece ceple görüşebiliyoz ama 250 knt sadece 18 dk gidiyorrrrrr :'(
abi 250 kontör 18 dk batmışsın sen ya. bide bazı tipler vardır kızım almanyadasın kontör dayanmıyo internetinizde ucuz gir msn yede hem yüzünü görüyü hemde sesini duyyum.... cevap:
-asla ben asla internete girmem beni ne sanıyosun
ABİ BU PROGRAM ÇALIŞIYOR AMA TÜRKİYE İÇİNDE OLSA BİRİLERİNİ ARARDIM YURT DIŞINDA KİÖMİ ARIYCAZ ALLAHIN EJNEVİLERİ DEDİKLERİMİZİDE ANLAMIYORLAR YANİ DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE BEN BU PROGRAMI TASNİF ETMİYORUM
arkadaslar programı ben kullanıyorum yukleseniz belki anlardınız. Neyse Skyp kullananLar bilir aynen.. Programı kurdugumuzda uye olmamız için bi sayfa geLio belirtilenleri yapıyosun. sonra sanırım mail geLio. Gelmiyosada direkt baglaniyosun Programa.. tuş takımının oldugu sayfaya gelirseniz +1******* şeklinde telefonu yazıyosunuz. ve arıyosunuz.
Kullanmak için mikrofon + kulaklık yada hoparlor olması şart. Tamamen skype ve msn gibi çalışıyo. (telefon baglamanıza gerek yok)
Umarım yardımcı olmuşumdur..
ama bildigim kadarıyla sadece 1 dk konusma suresi veriyo.. Ama tekrar tekrar arama yapabilirsiniz.