celibar Üye banner reklam koymasına bi şey demiyorum en sevmediğim reklam türü olan pop-up reklam koyuyorlar sonra.canımı sıkıyorlar.açmış olduğum siteye girmiyom.öyle duruyo.
banner reklam koymasına bi şey demiyorum en sevmediğim reklam türü olan pop-up reklam koyuyorlar sonra.canımı sıkıyorlar.açmış olduğum siteye girmiyom.öyle duruyo.
hasbaly Üye GsliKahraman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burasıda baya güzel sınır yok girin bakın beğenirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Kardeş hayatımda azbuz kadar (kötü) site yapma yeri görmedim.
GsliKahraman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burasıda baya güzel sınır yok girin bakın beğenirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Kardeş hayatımda azbuz kadar (kötü) site yapma yeri görmedim.
mamiliyağ Üye oyunlarone.tr.gg --------------- Ekleme --------------- bedava com lu site açmak için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız forum açmak: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız var hepsi bedava
oyunlarone.tr.gg --------------- Ekleme --------------- bedava com lu site açmak için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız forum açmak: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız var hepsi bedava