YaserOfficial Üye tufless' Alıntı: Arkadaşım oldu teşekkür ederim 1 ay 250 mb geldi. Tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptın
tufless' Alıntı: Arkadaşım oldu teşekkür ederim 1 ay 250 mb geldi. Tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptın
Mert_Alim Üye xx11xx11' Alıntı: cok sagol 500 mb geldi ustune 1gb hiz siniri kalkti ) Genişletmek için tıkla ... Oluyormu ole ben deneyim hiz sınırı kalkıyorsa
xx11xx11' Alıntı: cok sagol 500 mb geldi ustune 1gb hiz siniri kalkti ) Genişletmek için tıkla ... Oluyormu ole ben deneyim hiz sınırı kalkıyorsa
xx11xx11 Üye Mert_Alim' Alıntı: Olmadi abi nasil olcak baska oluru yokmu bunun Genişletmek için tıkla ... arkadasim benim 500 dakikalik paketim wardi ondan geldi senin herhangi konusma paketin varmi
Mert_Alim' Alıntı: Olmadi abi nasil olcak baska oluru yokmu bunun Genişletmek için tıkla ... arkadasim benim 500 dakikalik paketim wardi ondan geldi senin herhangi konusma paketin varmi
Mert_Alim Üye xx11xx11' Alıntı: arkadasim benim 500 dakikalik paketim wardi ondan geldi senin herhangi konusma paketin varmi Genişletmek için tıkla ... Abicim yok ya paketim Baska bi paket varmi hizini artirimde 1gb netin
xx11xx11' Alıntı: arkadasim benim 500 dakikalik paketim wardi ondan geldi senin herhangi konusma paketin varmi Genişletmek için tıkla ... Abicim yok ya paketim Baska bi paket varmi hizini artirimde 1gb netin
xx11xx11 Üye Mert_Alim' Alıntı: Abicim yok ya paketim Baska bi paket varmi hizini artirimde 1gb netin Genişletmek için tıkla ... Daha once face paketi ile yapiliyodu ama o olmuyo artik bide GECEBİZİM yaz 2222 ye gndrsene bi
Mert_Alim' Alıntı: Abicim yok ya paketim Baska bi paket varmi hizini artirimde 1gb netin Genişletmek için tıkla ... Daha once face paketi ile yapiliyodu ama o olmuyo artik bide GECEBİZİM yaz 2222 ye gndrsene bi
Mert_Alim Üye xx11xx11' Alıntı: Daha once face paketi ile yapiliyodu ama o olmuyo artik bide GECEBİZİM yaz 2222 ye gndrsene bi Genişletmek için tıkla ... Tmm Sorun Cıkmaz inşallah
xx11xx11' Alıntı: Daha once face paketi ile yapiliyodu ama o olmuyo artik bide GECEBİZİM yaz 2222 ye gndrsene bi Genişletmek için tıkla ... Tmm Sorun Cıkmaz inşallah
osnakli Üye hocam çok tşkler.büyük paketim vardı 1gb net geldi.bu durumda 30 tlye 700dk 1000+1000 sms ve 1.1 gb net oldu.iyiki varsınız.yeni paylaşımlarınızı zevkle bekliycem.
hocam çok tşkler.büyük paketim vardı 1gb net geldi.bu durumda 30 tlye 700dk 1000+1000 sms ve 1.1 gb net oldu.iyiki varsınız.yeni paylaşımlarınızı zevkle bekliycem.
Mert_Alim Üye xx11xx11' Alıntı: Daha once face paketi ile yapiliyodu ama o olmuyo artik bide GECEBİZİM yaz 2222 ye gndrsene bi Genişletmek için tıkla ... Olmadı Eksik filan dedi
xx11xx11' Alıntı: Daha once face paketi ile yapiliyodu ama o olmuyo artik bide GECEBİZİM yaz 2222 ye gndrsene bi Genişletmek için tıkla ... Olmadı Eksik filan dedi