Bebekliğim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FerreT

Üye
senin bebekken çekilmiş çıplak resmin yok mu... (yayınlansın die sölemedim, ama bebeğe sansür konmaz)

kimsenin bişeye sansur koyduğu yok..benim bebekiken çıplak çekilmiş fotom ile elindeki oyuncak bebeğin çıplak hali ile ne gibi bi ilişki kurdun

Nazy

Üye
kimsenin bişeye sansur koyduğu yok..benim bebekiken çıplak çekilmiş fotom ile elindeki oyuncak bebeğin çıplak hali ile ne gibi bi ilişki kurdun
yanlış anlaşılma olmuş galiba
bende bir ilişki kuramadım
bayanları anlamak zor

senin çıplak bebeklik resimlerin yok mu,onları sansürlüyomusun ki bende bu bebeği sansürliiym sonuçta bebek yanii..ha oyuncak bebek ha gerçek bebek...bebek olunca ayıp olmaz manasında demiştir bence...

*esra_r*

Üye
    Konu Sahibi
anlatmak istediklerime tercüman olan YASMİNOZ a çok teşekkür ediyorum ben aceleyle yazamamıştım ... kendimi yeterince ifade edemedim yani... uğraşmasınlar artık bebekliğimle

_BerKaY_

Üye
Çok TatLıLar Ya BunLar...

FerreT

Üye
Sansur olayını espirisine söylemiştim nyse artık

Hea Cok TatLıyMIssH..:P Ne dielim Allah SahiBiNe baqıSLasın .. euheuhueueh:..saqoL payLastıqın İçin

looney

Üye
her bebek gibi sende cok tatlıymışsın

lutfu_fb

Üye
Maşşallah Esra Gerçekten çok Tatlısın şimdi Halen Böyle Tatlımısın Esra

Nazy

Üye
Her canım sıkıldığında bu resime bakıyorum içim açılıyor
bebekler çok şirin oluyor...
özellikle esra çok şirin ve masum çıkmış

*esra_r*

Üye
    Konu Sahibi
bebekliğim üzerine konuşmayın yaaa

*esra_r*

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum. ama konuşmayın unutun bu resmi istemiyorum işte.

*esra_r*

Üye
    Konu Sahibi
resim olmadan havada kalan yorumlar komik olur ya konuyu kaldırabilirsiniz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...