mürteza16 Üye Konu Sahibi avantis21' Alıntı: çıkış seçenegi yok ve arkaplanda çalmıyor Genişletmek için tıkla ... Çıkış Seçeneği var ve arkaplanda çalıyor.
avantis21' Alıntı: çıkış seçenegi yok ve arkaplanda çalmıyor Genişletmek için tıkla ... Çıkış Seçeneği var ve arkaplanda çalıyor.
mürteza16 Üye Konu Sahibi Dr.Watson' Alıntı: Hocam yeni bi gelistirme daha mi yaptin Genişletmek için tıkla ... Hayır hocam. Telefonu garantiye göndereceğim bunun için geliştirme yapmayı düşünmüyorum.
Dr.Watson' Alıntı: Hocam yeni bi gelistirme daha mi yaptin Genişletmek için tıkla ... Hayır hocam. Telefonu garantiye göndereceğim bunun için geliştirme yapmayı düşünmüyorum.
avantis Üye mürteza16' Alıntı: Çıkış Seçeneği var ve arkaplanda çalıyor. Genişletmek için tıkla ... Tekrar kurdum arkaplanda çalma bu sefer çalışıyor. Ses gayet iyi. Çıkış düğmesini bulamadım Son düzenleme: 5 Mar 2014
mürteza16' Alıntı: Çıkış Seçeneği var ve arkaplanda çalıyor. Genişletmek için tıkla ... Tekrar kurdum arkaplanda çalma bu sefer çalışıyor. Ses gayet iyi. Çıkış düğmesini bulamadım
mürteza16 Üye Konu Sahibi avantis21' Alıntı: Tekrar kurdum arkaplanda çalma bu sefer çalışıyor. Ses gayet iyi. Çıkış düğmesini bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Ana yeri aç. Menu tuşuna bas. Kapat yaziyor ona tiklayinca çikiyor.
avantis21' Alıntı: Tekrar kurdum arkaplanda çalma bu sefer çalışıyor. Ses gayet iyi. Çıkış düğmesini bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Ana yeri aç. Menu tuşuna bas. Kapat yaziyor ona tiklayinca çikiyor.
mürteza16 Üye Konu Sahibi avantis21' Alıntı: Teşekkür ederim. Ana menüdeymis Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
mürteza16 Üye Konu Sahibi xmustx' Alıntı: teşekkürler mürteza Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.