emz Üye skynet' Alıntı: Unlock ile yükleyip deneyeceğim eğer sıkıntısız oynanıyorsa satın alırım Genişletmek için tıkla ... Abi unlock ile marketteki xap kurulunca işe yarıyor mu yoksa wphub gibi yerlerden indirmem şart mı?
skynet' Alıntı: Unlock ile yükleyip deneyeceğim eğer sıkıntısız oynanıyorsa satın alırım Genişletmek için tıkla ... Abi unlock ile marketteki xap kurulunca işe yarıyor mu yoksa wphub gibi yerlerden indirmem şart mı?
Serhan Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: süper şeyler oluyor (2000. mesajım bu konuya kısmetmiş) Genişletmek için tıkla ...
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: süper şeyler oluyor (2000. mesajım bu konuya kısmetmiş) Genişletmek için tıkla ...
skynet Üye emz' Alıntı: Abi unlock ile marketteki xap kurulunca işe yarıyor mu yoksa wphub gibi yerlerden indirmem şart mı? Genişletmek için tıkla ... Evet wphub gibi yerlerden indirmiş olman gerek Wphuba düşmüş fakat wp power tools ile kuramıyorum appx olduğu için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emz' Alıntı: Abi unlock ile marketteki xap kurulunca işe yarıyor mu yoksa wphub gibi yerlerden indirmem şart mı? Genişletmek için tıkla ... Evet wphub gibi yerlerden indirmiş olman gerek Wphuba düşmüş fakat wp power tools ile kuramıyorum appx olduğu için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emz Üye skynet' Alıntı: Evet wphub gibi yerlerden indirmiş olman gerek Wphuba düşmüş fakat wp power tools ile kuramıyorum appx olduğu için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sdk içindeki kurucuyu dene. Belki kurar
skynet' Alıntı: Evet wphub gibi yerlerden indirmiş olman gerek Wphuba düşmüş fakat wp power tools ile kuramıyorum appx olduğu için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sdk içindeki kurucuyu dene. Belki kurar
skynet Üye emz' Alıntı: Sdk içindeki kurucuyu dene. Belki kurar Genişletmek için tıkla ... Yok oda işe yaramadı
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Son olarak Shine Runner oyunu mağazaya eklendi. Windows Phone 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Windows 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son olarak Shine Runner oyunu mağazaya eklendi. Windows Phone 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Windows 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emz Üye Sensation' Alıntı: Son olarak Shine Runner oyunu mağazaya eklendi. Windows Phone 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Windows 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 3₺. Para vermeye değecek bir oyunsa düşünülebilir ama bu adamın yaptıkları h hep paralı
Sensation' Alıntı: Son olarak Shine Runner oyunu mağazaya eklendi. Windows Phone 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Windows 8.1 için: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 3₺. Para vermeye değecek bir oyunsa düşünülebilir ama bu adamın yaptıkları h hep paralı