Frank Lapidus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bayramda Babamla Tekme-Tokat Dövüştük
Benim babam çok piskopat bir insandı.Hiç unutmam bir keresinde beni sigara almaya yollamıştı,dönüşte elimdeki sigarayı görünce dövmüştü. Yani bu derece bir psikopat... Bende sinirlendim yeter artık dedim babamla evde dövüştük annem ağlama krizlerine girdi ayırmaya çalıştı babam sen karışma lan diye bağırınca benim çok feci tepem attı. Ayakkabı çekeceği(kerata) yı kaptım bizimde dökme demirden. Vurmaya başladım oda bana yumruk felan atıyodu herneyse sonra ben bunu itekledim kanepeye düştü yarısı yerde yarısı kanepede Senin gibi evlat olmaz olsun "ziç kurusu" diye bağırdı bu lafı bana çoooooook feci koydu bir baba oğluna nasıl böyle birşey derdi... Hemen eşyalarımı topladım babamında her gün para koyduğu çekmecesi var o çekmeceden hiç para almaz ama hep orda birikir sadece annemin alma yetkisi var. Babamın bile yok böyle bi kural var aramızda eşyaları topladım yalovaya arkadaşın yazlığına gidecektim zaten 4 gün önce davet etmişti babam bağırarak gidemezsin lan demişti. Bende ona inat gitmeye karar verdim. Eşyalarımı topladım tam giderken annem ayaklarıma kapandı oğlum lütfen felan dedi bende hayır anne bu adamdan ayrılmadığın sürece geri dönmem dedim. Çekmecedeki bütün parayıda almıştım zaten güvencem vardı düşünmeden çıktım 970 TL aldım 100TL'de cebimde vardı. 4-5 sokak aşağıdaki taksi durağına gittim. Adam yok gece tarifesi yok ailenin izni varmı vs vs derken. adama "sus ve Yalovaya devam et dedim dövdü beni nolduğunu anlamadım niye dövdü lan ?" Bende onu dövdüm küfür ettim kaçtım. Büyük ihtimal ailem çocuğum kayıp diye polise gidecekti bulmasınlar beni diye hemen berbere koştum Berber 'Saçlarını nasıl keseyim' dedi,'Kıbrıs Rum Kesimi olsun' dedim tip tip baktı.Ne kadar cahil şu lan şu berberler neyse 3'e verdirdim en son. Gittim otobüs durağına 1 saat 20 dakika sonra kalkacak otobüsü beklemeye başladım neyse geldi bu otobüs bindim en arkadayım arkadaşlar mesajlaşıyorum çok eğlenicez kankaa ev bomboş felan diyo bende nescafe-buz-nestle çikolata varmı yoksa hemen gelirken baileys alacam dedim herneyse işte yandaki teyze inmeden 15 dakika önce telefonda hiç elinden düşmedi heaa dedi. Bende neden düşsün ki para verdim ben buna dedim. Ben inerken kadın hala uyuyodu...Yalovada birkaç gün geçirdik malum ramazandayız ama oruç tutmuyoruz akşam ramazan davulcusu geldi... Abi varsa 5-10 lira yoksa önemli değil dedi... Biz şeytana tapıyoruz ne o hergece bizi uyandırıyon dedim. Saygılar abi dedi gitti. Gece çok zor geçti heryer sinek dolu sineğin tekine terlikle headshot attım.Sonra tuttum kafasını bir kürdana geçirip odanın tam ortasına yerleştirdim ibret olsun
Sonraki sabah ekmek ve kahvaltılık almaya gittim adama cumhurriyet sucuğu varmı diye sordum YOK LAN Şeriat sucuğu satıyoz dedi olayın şoku hala üzerimdeyken nasıl olduysa sucuk sevdam yüzünden aldım bakkaldan çıktım içecek olmadığı aklıma geldi döndüm "Çilekli Link var mı?" diye sordum 'Linkleri görebilmek için üye olmalısınız' dedi neye uğradığımı şaşırdım koşa koşa eve gittim.
Öğlen oldu T-shirt almak için pazara gittik denize gidecez çünkü neyse türlü t-shirtler var adamın üzerinde San Fransisco'da gece asla bitmez yazıyo ama adam toptancı neyse denize gittik Tam denize giricem birden önüme 3 kişi atlayıp ''giremezsin !' diye bağırdı.Neymiş efendim çok tatlıymışım da tuzlu su tatlı su oluyomuş da.
Giremedim denize sinemaya gitmeye karar verdik "Yenilmezler"e gittik çok güzel filmdi ama Bence filmin kahramanları,pırasa,ıspanak,karnıbahar, brokoli,bamya falan olmalıydı. Çok saçma olmuş
Diğer gün mistik işlere giriştik Falcıya gittim kadın sağ elime baktı ve yalnızsın dedi nerden anladı ki?? Belkide %50 ihtimalden tutturmuştur.
Akşam dondurma yemek istedik gittik Bim'den hurma parçacıklı Carte D'or zikir şöleni aldık. Gecemiz şenlendi
Arkadaşımda hayvan gibi tuz atar yemeklere öyle böyle değil yani tuzun zararlarını anlatmak için gözüne bi tutam tuz attım. gencecik adamın gözleri yaşardı,hayran kaldı zekama.Müthiş biriyim.
Başkasını örümcek ısırsa 'Örümcek Adama" dönüşür,beni örümcek ısırsa örümcek,'adama' dönüşür.Öyle de bir adamım yani.Adamın dibiyim dibi
Sonraki sabah ekmek ve kahvaltılık almaya gittim adama cumhurriyet sucuğu varmı diye sordum YOK LAN Şeriat sucuğu satıyoz dedi olayın şoku hala üzerimdeyken nasıl olduysa sucuk sevdam yüzünden aldım bakkaldan çıktım içecek olmadığı aklıma geldi döndüm "Çilekli Link var mı?" diye sordum 'Linkleri görebilmek için üye olmalısınız' dedi neye uğradığımı şaşırdım koşa koşa eve gittim.
Öğlen oldu T-shirt almak için pazara gittik denize gidecez çünkü neyse türlü t-shirtler var adamın üzerinde San Fransisco'da gece asla bitmez yazıyo ama adam toptancı neyse denize gittik Tam denize giricem birden önüme 3 kişi atlayıp ''giremezsin !' diye bağırdı.Neymiş efendim çok tatlıymışım da tuzlu su tatlı su oluyomuş da.
Giremedim denize sinemaya gitmeye karar verdik "Yenilmezler"e gittik çok güzel filmdi ama Bence filmin kahramanları,pırasa,ıspanak,karnıbahar, brokoli,bamya falan olmalıydı. Çok saçma olmuş
Diğer gün mistik işlere giriştik Falcıya gittim kadın sağ elime baktı ve yalnızsın dedi nerden anladı ki?? Belkide %50 ihtimalden tutturmuştur.
Akşam dondurma yemek istedik gittik Bim'den hurma parçacıklı Carte D'or zikir şöleni aldık. Gecemiz şenlendi
Arkadaşımda hayvan gibi tuz atar yemeklere öyle böyle değil yani tuzun zararlarını anlatmak için gözüne bi tutam tuz attım. gencecik adamın gözleri yaşardı,hayran kaldı zekama.Müthiş biriyim.
Başkasını örümcek ısırsa 'Örümcek Adama" dönüşür,beni örümcek ısırsa örümcek,'adama' dönüşür.Öyle de bir adamım yani.Adamın dibiyim dibi