Buket abla bu arada 3 madde daha var onları kopyalamayı unutmuşsun
* Kadinlar "Erkeklerle esitiz" iddiasini sürekli tekrarlamaktan vazgeçtikleri anda, erkekler kadinlari kendilerinden üstün gördüklerini söyleyebilme firsatini yakalayacak.
* Kritiklere baslayan kadin, kritik bir yasa gelmis demektir.
* Evlilikler aynen kazalar gibidir, iki sahit ister.
* Kadin elinizi tuttugu anda, bilin ki, eninde sonunda tepenize çikacaktir....
Buket abla bu arada 3 madde daha var onları kopyalamayı unutmuşsun
* Kadinlar "Erkeklerle esitiz" iddiasini sürekli tekrarlamaktan vazgeçtikleri anda, erkekler kadinlari kendilerinden üstün gördüklerini söyleyebilme firsatini yakalayacak. * Kritiklere baslayan kadin, kritik bir yasa gelmis demektir. * Evlilikler aynen kazalar gibidir, iki sahit ister. * Kadin elinizi tuttugu anda, bilin ki, eninde sonunda tepenize çikacaktir....
Kadınlar kendilerine neler verildiğine değil, onlar için nelerden vazgeçildiğine bakar.
silkroad online deki karekterimden , mesleğimden (elektronik) , telefonumdan ve Pc'iMden vazgeçtim hiç bir işe yaramadı olan bana oldu bu saydıklarım benim için çok önemliydi
Kadınlar vitrinde gördükleri "İndirim" lafına dayanamaz. İndirimdeki mal kadında mıknatıs etkisi yapar. 10 tane benzer pabucu olsa indirimde gördüğü ayakkabıyı alır, siz, "Bunların aynisi dolabında var" deseniz "Sen gerçekten hiç anlamıyorsun" lafını yapıştırır.