Bayanlar hakkında kısa genel bilgi yeme yanında yat :-))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

yanlız ben yanlış yere resım atmısım ya hıc uyarmıyosuuzda:d cnm öl kızların her sırrını soleme ya

pelın_

maleseF:d

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
hadi ordan doğruymuş.
iyiki bir iki bişey yazdık.

kol@j

Üye
güneşten gözümü sakınsam.. vay efendim kızlara niye baktın... derdimi anlatamıyorum...

benim başka kızlara bakma derdim yok.. hatta tescilliyim ama hala başım ağrıyor...

acaba yalancı çıkarmasam mı?

DiaBLoS

Admin
Hepsi yanlış ...

Tepkiler: buketcik
Sadık bir bayan bunu hiçbi şekilde yapmaz... Eşi konuşurken dişleri titrer.. Yani ben öyle düşünüyorum.

kadınlar birbirlerini çok kıskanırlar bu değişmez özellikleri

Tepkiler: minoo
doğru yada yanlış bunun bi önemi yok aslında ....
kadınlar böyle diye hiç bi erkek kadından vazgeçmiyor demekki erkeklerinde hoşuna gidiyor ...
aslında erkekler kadınları bukadar tanıdıysa sorun yok asıl biz erkekleri tanıyamıyoruz ....
bi öylesiniz bi böyle kestirmek mümkün değil..
kadınlar indirim konusunda hassas olabilir fakat erkeklerde araba ,elektronik mazemeler ,maç vb şeylere tukuları var ve bunun önüne geçilmiyor ....
ne bizle ne bizsiz ..demekki bazı şeylere göz yumulacak başka çare yok böyle dallandırıp budaklandırılmayacak.......

----------Eklendi @ 03:28:36 ---------- Yazıldı @ 03:26:45 ----------

kıskançlıktan daha ziyade
önceliğin kendilerine verlimesini beklerler...
alakası yok

delrico

Emekli Yönetici
aslında bizimkisi de aynı şey

mesela bir erkeğe maç konusu açıp şu maça sana bilet aldım derseniz o da yelkenleri suya indirir bence erkekler kadınlardan daha hassas... bir erkeğe maç de yeme de yanında yat

Praetor

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar komple silinmiştir arkadaşlar.
Konuyu sohbet konusuna çevirmeyiniz lütfen. Zira oyun bölümünde sohbet edebileceğiniz pek çok konu mevcut.

Öte yandan bir kişiyle sorununuz varsa bunu özelden halledin, forumun genel alanlarında tartışma çıkartmayın.

Konuya gelince...
Doğru söze ne denir

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
doğru ol utanma demiş atalarımız

Bayanları anlamak zor değil.. zor olan insanların genelidir.. Doğrusu budur.

pelın_

bızlerı anlamak zordurr

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
niye zor olsun canımmm.adam anlamak istiyor bırak anlasın.zorluk çıkarmayalım pelin

pelın_

pekı cıkarmam ama zor napıyım

Onun sizleri anlaması için, ömrünü heba etmesi gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...