Bay Bay MaxiCep !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden üzüldüm Bilal, sitenin senin gibi bir kaliteyi kaybetmesi kötü..

DiaBLoS

Admin
Bu nereden çıktı yahu..! Msnde konuşalım senle bir Bilal ..

Ohooo herkes böyle çekip giderse , işimiz var..

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun canlarım , hepiniz çok haklısınız ama artık kendimi toplamam lazım belli olmaz dönebilirimde ama şuan çok duygu yüklüyüm ,herşeyi bir bir silmeye karar vermiştim ,mesajlarınızla beni çok duygulandırdınız , sizleri seviyorum

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Heh şöyle kardeşim yaa . Günde 1 saat olsa bile gir . Hiç olmazsa oyun bölümüne gir ama temelli gitme

Dedim sana pişman olursun diye buradakı üyeler o sıkı bağlanıyorlarki birbirlerine hiç tahmin etmeyeceğin kişiler sana pm atar seni özledikk neredesin diye.Sen bir anlık duygu karmaşasında herşeyi silsende biz seni silemeyiz bilal.Biz sana bu kadar alışmışken bu kadar severken ne hata işledikde bize bu cezayı veriyorsun Yazık değilmi bu kadar üyeye hadi biz msn de görüşüyoruz yaa msni olmayan üyeler ne olucak Sanmaki sadece seni msndekiler seviyor.Mesala sana bi mesaj göstereyım normalde boranın bende msni yok hatta sitede çok fazla denk gelmeyiz birbirimize.

Bora' Alıntı:
Ablam nerdesin nasılsın?
Özledik seni yokluğun hissediliyor.
Benim gıtmemin nedeni güvenlikdi ama gerçekden gitmeye kalksam bu bıcırığa nasıl kıyarım.Sen şimdi nasıl kıyacaksın seni seven insanlara onların üzülmesine razıysan git.Ama dediğim gibi senin sorunun aslında birazcık zaman.Ara ver kendine gel.Kendine 15 gün ver hala gitmeye kararlıysan git

DiaBLoS

Admin
Valla kızmaya başladım ama bu ne yahu , Önüne gelen ben gidiyorum bilmem ne..! Bir daha bu tür başlıklar gördüğüm an ciddi olarak , tepkimi ortaya koyup konuşmamayı tercih edeceğim..Kim olursa olsun..

Bilal kardeşim yakışmadı bu tür başlık sana..! Ne demek istediğimi anlıyorsun..

Msnden konuşuruz ayrıntısını... Hoşgeldin tekrar..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Belki inanmayacaksınız ama konu açma butonunu bulamıyordum , konu açamıyordum ve forum hakkında hiçbir şey bilmiyordum ... Işte o zamanlar Bilal adeta yardım meleği gibi herkese yetişiyordu ... Bana da her şeyi öğretti .. Belki unuttun ama üstümde büyük emeğin var ve benim gibi çoğu kişinin üstünde ... Gerçekten bu kadar yardımsever ve paylaşım sever birinin bırakıp gitmesi gerçekten bu konuyu her gördüğünde çok üzüyor beni ...

Gitmiyor yawrum benim gitmiyor Ah bilal ne desem sana bıcırık

Lina_TR

Üye
Seninle az bir zaman beraber olmama raman yokluğunu hissettim. Dönme ihtimalin var. Kendini topla ve sonra geri dön!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...