Bay Bay MaxiCep !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bay Bay MaxiCep !
Maxicep Ailesi ayrılma vaktim geldi çattı , Başlıca Praetor abimden özür dileyerek

Tüm beni seven maxicep üyelerini sevgiyle kucaklıyor hoşçakalın diyorum

''Sığıntı gibi yaşamak gurur gerektirir ''

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Neden yaa bu kadar emek verdin buraya unutup nasıl gideceksin ... Ben yine de gitmemeni istiyorum

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arada canım sıkılırsa ziyaretçi olarak girer sizlere bakarım geri çıkarım , kusura bakmayın bu kadar durduğum bile fazlaydı , verdiğim emek içinde pişman değilim onlar sizin için , konularımı açın okuyun hepsini özenle seçtim çok zamanımı ayırdım

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eee neden o zaman ... Biz de bilelim ... Böyle olunca sebepsiz olarak gözüküyor ...

Kim üzdü benim arkadaşımı

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Buradan çekip gitmeyi hak etmedin. Seçim senindir kimse zorlanamaz ama bence gitme.

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bye Bye Canlarım , Kendinize iyi bakın emi

Sizleri özlücem belli mi olur ........

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kararını vermişsin. Kimse değiştiremeyecek sanırım sen bilirsin.

aLone

Üye
herkes çekip gitmeye başladı noluyo bu siteye ya !

Praetor

Emekli Yönetici
1500 konu aç, 6000 mesaj yaz, sonra çek git...
Bu kadar sevenin varken. Böyle bir aile ortamı oluşmuşken. Herkes seni bağrına basarken.

MaxiCep'in keyfi en iyi üyeyken çıkar.
En keyifli günlerini yaşayabilecekken gidiyorum diyorsun.

Yazık günah bence.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

katılyorum ...

geri gelicek ata onun ne hissettiklerini anlayabiliyorum

Odysseus

Üye
Bilal.. Catty.. Maxicep'in efsanelerinden. Bir zamanlar neler yapmıstık birlikte. Cekip gitmek kolay Bilal. Ama seni bu kadar seven varken gitmek, hicbirinizi takmıyorum demek.

Benim uye iken yaptıgım yaramazlıkları Salih'e, Ata'ya, Ozan' sorun. Banlandım, haklı oldugumu dusunsemde bazı arkkadaslarla girdigim tartısmalar yuzunden.. Ama hic pes etmedim. Banımın kalkacagı gunu dort gozle bekledim. Onlardan efendilikle intikam aldım. Turkordu, Catty, adını vermek istemedigim bir insan bozuntusu, neydik be. Site bizim konularımızla dolmustu. Haber kosesi, konu dısı bu isimlerle canlandı. Ama simdi hepsi birbir gidiyor. Demek ki yeteri kadar sevemedik bu siteyi. Yolun yarısına bile gelmeden dokulmeler basladı.

Bilal son donemde yasadıgımız olaylar nedeniyle sana kızgındım ama inan seviyorım seni kardesim. Kafanı topla, dinlen, geri don. Bu site kimleri kucaklamadı ki. Seni dıslayan yok bu arada. Dıslayacak adamı topa koyar iftarda fırlatırım iftar topu diye

Neyse cenem dustu. Eski gunlerden biraz hatırımız varsa gitmiyorsun bir yere. Efsaneler gidemez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...