BatteryXL - Battery Saver Beta v1.2.7 Android 2.1+ | | Kullanışlı Güç Tüketimi Uygulaması

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BatteryXL - Battery Saver Beta v1.2.7 Android 2.1+ | | Kullanışlı Güç Tüketimi Uygulaması
battery saver apk, android en iyi battery saver, battery saver pro, android pil ömrünü uzatan en iyi program, android pil tasarrufu programi, android telefon batarya süresi uzatma, android batarya ömrünü uzatma, android 1 6 uygulamaları, android 1 6 download, blackberry battery saver uygulaması, advanced battery saver pro, android batarya, az pil tüketen android, battry saver prodownload andriod 1 6, batarya tasarruf programları, saver maxicep, android battery saver indir, batarry saver apk, android tel icin pil uygulaması

Ekli dosyalar

Tepkiler: dust61
uygulama gercekten harıka ama tek bı eksık asaması var belkı de olabılır bılmıyorum paylasımı yapan arkadasımıza sormak ıstıyorum app leri otomatik olarak sonlandıra bılıyormu?

----------Eklendi @ 11:04:55 ---------- Yazıldı @ 10:49:59 ----------

paylaşım gerçekten harika şu an kurcaladım evet herşeyi mevcut bakalım şarjı ne kadar kontrolü altına almakta Program engeli de bulunmakta..
Paylaşan arkadasımıza tesk...

asdf1907

Üye
uygulama free olduğu için bütün seçenekleri açık mı, çünkü bu gibi uygulamaların sadece normal modu açık oluyor, free olduğu için. diğer seçenekleri paralı oluyor.

tüm özellikler acık ama yınede juice gibi yetenekli değil..

bence güzel program,kullanmadığın uygulamayı kapatıyor.paylaşım için teşekkürler.