Batman V Superman

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Batman V Superman
Evet büyük gün bugün

Giden var mı? Ben altyazılı izledim muhteşemdi

Bende Yarın veya haftaya cumartesi gidicem fragmanları çok güzel filmin.

SHS

Üye
oha la ne ara çıktı da gettiniz de efenim beğendiniz

Yakında Örümcek adam Vs Kamlumbağada Çıkar

Serhan

Üye
Klasik film fanı. Hangi diziyi yada filmi izlese kendini ona göre etkileyip ppsini o film yada dizi yapar
İlk yarı b*k gibiydi ikinci yarı güzel gibiydi yapamamış DC
Bu arada fazla umutlanmayın film çok hızlı geçiyor ve filmin tek güzel sahneleri fragmanlarda var.
Bu arada TDKR ile de alakası yok yine umutlanmayın

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Saçmalama istersen. Açılış sahnesi zaten süperdi. Ardından neden birbirlerine karşı olduklarını gördük sonrası da malum. Son sahne zaten tüm filme bedel gibi bir şeydi. Bu filmden sonra diğer filmlerin yolu açılacak zaten.

Bu filme kötü diyen gitsin çoluk çocuğa hitap eden Marvel filmlerini izlesin.

The Dark Knight Rises
Bu da gereksiz eleştiri yapanlara girsin. Pardon, gitsin.

Serhan

Üye
The Dark Knight Returns*
Rises ne alaka ? Filmlerden konuşmuyorum ben.
Diyorum ki rastgele izleyenler için süper bir film. Yani sadece film izleyenler için. Çizgi roman vb. alakalı olanlar için çok kötü. Nedenini anlayamazsın açıklayamam 1 saat sana
Ufacık bilgin olsa bunun TDKR'den esinlenme olduğunu bilirdin. Olay bu. Başka bişey varsa söyle cevapliyim hemen
Ha bu arada DCnin sadece film ve dizilerden ibaret olduğunu sananlar(dizi-film fanları) "mükemmel hayatımda izlediğim en iyi filmdi" şeklinde yorumlarda bulunuyorlar
Gişe başarısı ise DCnin pazarlaması-reklamkları yüzünden.
Filmin adı "Batman v Superman" ama sadece 1 kere karşı karşıya geliyorlar. O da 2-3dk. "Who Will Win" başlığı ile duyuruyorlar millet koşuyor "aaaa süpermen ile betmen kavga edicek çok güzel" diye. Ama sonuç hüsran
Bu arada Marvel fanı değilim.
Ben çıktığından beri Man of Steel'den çok şikayet etmiştim. Lakin Batman v Superman: Dawn of Justice'ı görünce Man of Steel'in aslında kötü bir film olmadığını anladım. Zack Snyder, başarabiliyor. Her seferinde daha kötüsünü çekmeyi nasıl oluyorsa başarıyor. DC gibi muhteşem bir evrenin Zack Snyder gibi vasat bir yönetmenin elinde olması çok acı.
Ama oyunculuklar gayet iyiydi. Ben Affleck ve Jesse Eisenberg çok iyi oynadı.
Şunu da söyliyim Lois'in bile Clark'tan daha çok rolü vardı filmde. Superman'den hatta.
Şunu oku istersen. Uzun diye bırakma adam anlatmak istediğim herşeyi anlatmış

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Neden önceki Batman filmiyle kıyaslıyorsun ki? Bu sonraki Batman filmi değil. Yine yazıyorum diğer filmlere geçiş için köprü görevi gördü gibi düşünebiliriz.

Bende o saçma sapan yorumları okudum izlemeden önce ama izleyince ne kadar boş yorumlar olduğunu gördüm. Hiç sıkılmadan da izledim. Bana göre muhteşemdi hatta gidip yine izlerim.

Serhan

Üye
Önceki Batman filmiyle mi kıyasladım ?

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ya ne kadar saçma bi eleştiri o Allah aşkına

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Boş boş şeyler, millet kendini eleştirmen sansın. İşte bu yüzden film izlemeden önce veya izledikten sonra eleştirmenlere bakmıyorum. Bi taraflarından sallayıp duruyor.
La geç şu Batman'i eleştiriler saçma diyorum ben

Sen bildiğini oku o zaman, ben milletin dediğine göre iyi kötü algısına takılamam

Serhan

Üye
The Dark Knight Returns diyorum. Rises diyen sensin benim dediğim Nolan'ın filmi değil.
Tam olarak bundan esinlenildi.

Serhan

Üye
Ben filme kötü demiyorum. Normal bir film için tamam efektler felan güzel film
Senin gibiler filmi yüceltiyorlar. Batman ve superman hakkında bilgilerini sorsalar anca filmler yada diziler. Anlamıyorsun demek istediğimi. Herşey filmlerden ibaret değil
Ben kendi fikrimi söyledim sen saçma sapan tepkiyle
diyosun
Bu da gereksiz eleştiri yapanlara girsin. Pardon, gitsin.
Cidden çok gereksiz eleştiri

Kısaca film yada dizi fanlarına bişey anlatamıyorsun.
Daha yazacağın varsa yaz akşam tek tek anlatırım herşeyi.

Murat Alper

Moderator
bir kere orda martha ismini sölemeseydi zaten superman batman tarafından çoktan meftaa olmuş olacaktı ha batman filmde adam öldürdü ona ne diyeceksiniz peki super kahramanlarında duygusu var dedin ama