Başlık bulamadım bea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Başlık bulamadım bea
Evetttt benı nasıl bılırdınız muhterem kardeslerım

Sımcık dun gece nıyetlendım namazımı kılan bırıyım ama bazen arada aksatıyorum..

Aksatmak ıstemıyorum o yuzden tam 5 lık ıbadetıme devam ınşallah..

Sabah 5.30 da hortlucam.. Namazımı kılarım, cevsenımı okurum, gıyınırım derken saat 6.30 olur otobuse bınerım zaten.

Neyse uyuyorummmm !

Namazlarını aksatma abla çünkü her vakit kazaya kaldığı zaman her kaza namazından sonra birde Tövbe Namazı kılman gerekiyor çünkü her kazaya bırakılan namazın 80 Hukbe ceazsı vardır abla o yüzden şeytana nalet et kalk namazlarını vaktinde kıl Bu arada abla ALLAH Namaz'larını Kabul Etsin

u_cosar

Üye
bak aksatmak kötü bişe ama bazen işte şeytaan vesvese veriyo onu bi ellime geçirsem

Konu Sahibi
Sağol barann teşekkürler ablammm evet farkındayım son zamanlarda kendımı bayaa bırakmıstımm ondann yaaa devamm

Evettt uğurr yaaaa defolll gitt defoll gitt şeytann

zaza

Üye
valla ben sizin gibi değilim şuan için sadece cuma namazı ama o beni kurtarmaz

valla ben sizin gibi değilim şuan için sadece cuma namazı ama o beni kurtarmaz

Bu düşünce çok yanlış bunu biz bilemeyiz herhangi biri kılıyor diye cennetlik oldugunu garanti edemez orasını allah bilir

zaza

Üye

Bu düşünce çok yanlış bunu biz bilemeyiz herhangi biri kılıyor diye cennetlik oldugunu garanti edemez orasını allah bilir
ama en azından kılan kişi ALLAHa daha da bağlanıyor bu ne demek az olsada günahlardan uzklaşıyor ne demişler

ey insan kıl namazını
çekme dünyanın nazını
yarın kılarım diyenin
dün kıldık cenaze namazını

çekmiyecen o zaman nazını allah irade vermiş

neyse bu konuda kimse ögut vermek istemiyorum başkasına ögüt veripde kendini unutmak kötü bişeydir heralde

zaza

Üye
çekmiyecen o zaman nazını allah irade vermiş

neyse bu konuda kimse ögut vermek istemiyorum başkasına ögüt veripde kendini unutmak kötü bişeydir heralde

işte ben onu yaşıyorum herkese bunu yap şunu yap diyorum ama kendim yapmıyorum bir hikaye geldi aklıma ona benziyor benim durum o hikaye de hoca vardı bunu yapın şunu yapın diyordu ahirette hoca cehenneme gidiyordu bunun talebeleri soruyor neden bu cehenneme biz cennete gidiyoruz dediler hocanın bizden önce cennete girmesi gerekiyor dediler

melekte bunlara dediki o size öğüt verdi ama kendisi yapmadı

Vesselάm;3362564' Alıntı:
Töbeee dee isaa töbeee

töbe desemde öyle şimdi cuma ile kendimi kurtaramam ama kılmakta içimden gelmiyor yalan söyleyecek halim yok hatta geçen cumaya gitmedim ALLAH cezamı verecek

zaza

Üye
Vesselάm;3364850' Alıntı:
o zaman başla ne duruyosun !

içimden gelmiyor önemli olan içten gelmesi inş. o özveriyi ALLAH nasip eder

Revengeful

Emekli Yönetici
ayvayı yedim..
Bekle beni

Revengeful

Emekli Yönetici
belki şehit olurum, kurtulurum İnşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...