Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Ve Hülya Avşar Tenis Maçında Karşı Karşıya Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Ve Hülya Avşar Tenis Maçında Karşı Karşıya Geldi
<span style="color:#FF0000">BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN VE HÜLYA AVŞAR TENİS MAÇINDA KARŞI KARŞIYA GELDİ.</span>
İstanbul&#8217;da 20-27 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek "WTA İstanbul Cup" tenis turnuvası etkinlikleri çerçevesinde, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Hülya Avşar, Haliç&#8217;te gösteri amaçlı tenis maçı yaptı.
<div align="center"></div>
Camialtı Tersanesi&#8217;nden hareket eden &#8220;Tekne&#8221; üzerinde kurulan portatif tenis kortu, Haliç&#8217;in ortasına doğru açılırken, Bakan Şahin ile Hülya Avşar, ayrı bir motorla geldi.

Bakan Şahin ile Hülya Avşar, biraz ısındıktan sonra Haliç&#8217;te yaklaşık yarım saat süren bir gösteri maçı oynadı. Karşılaşma oynanırken şat devamlı hareket etti. Bakan Şahin ile Hülya Avşar&#8217;ın gösteri maçı "1-1 berabere" sona erdi.Hülya Avşar ile birlikte gazetecilere poz veren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, burada yaptığı açıklamada, Hülya Avşar&#8217;ın kendisinin seviyesine inerek oynadığını kaydederek, "O bakımdan kendisine çok teşekkür ederim" dedi.
Hülya Avşar ise Mehmet Ali Şahin&#8217;in çok başarılı bulduğunu ifade ederek, "Mehmet beyi hem sporculara hem de bütün spor dallarına karşı çok sıcak buluyorum. Özellikle bugün buraya gelmiş olması benim için de bir şeref. Bu tür aktivitelerin devam etmesini rica ediyoruz. Her türlü dalda olabilir. Bakanımızın sevdiğine inanıyorum bunları" diye konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...