Bariyerler Kafasını Kopardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bariyerler Kafasını Kopardı

Antalya´da motosikletiyle aşırı hız yapan 19 yaşındaki Ergün Kanık motosikletinin kontrolünü kaybetti. Yol kenarına savrulan Kanık bariyerlere çarptı. Başı kopan gencin cesedi yol kenarına savruldu.

Korkunç kaza saat 22.00 sıralarında Dumlupınar Bulvarı, 112 Acil Servis Komuta Merkez binası önünde meydana geldi. Otogar´dan Konyaaltı istikametine giden Ergün Kanık (19) yönetimindeki 07 AJY 71 plakalı motosiklet aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarına savrulan motosiklet orta refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Bariyerlerin, Kanık´ın boyun kısmına çarpması nedeniyle gencin başı vücudundan ayrıldı. Vücudu yol kenarına savrulan, başı ise yaklaşık 20 metre ileride yolun karşısına uçan genç, feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı gören sürücülerin çağırdığı ambulans kısa sürede olay yerine geldi. Gencin cesedi ile karşılaşan sağlık ekipleri herhangi bir müdahalede bulunamadı. Polis tarafından tek şeride indirilen trafik, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından normale döndürüldü. Kazayı gördüğü belirtilen üç kişi ise ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Cenaze aracıyla Adli Tıp morguna kaldırılan Ergün Kanık´ın cesedi otopsi yapılacak. Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Tepkiler: huri$

Odysseus

Üye
Off ya kötü bir ölüm. Allah rahmet eylesin.

Konu Sahibi
Alma Demekkle Olmuyo Ki
Alan Çok Oluyor.
Biraz Dikkat Etseler Ah.

huri$

Üye
kiz alma demekle olurmu
motor benim e$imde kullaniyo bende biniyorum ama burda oyle kurallar varki uymada gorelim
bir kask olucak
iki uzerine ne kadar sicak olursa olsun koruyucu montunu giyecen
uc sehir içi olsun di$i olsun motorlar için hiz limiti var uyacan
uymazsan eger ya$arsan cezasi var ki o cezayla son model araba alinir
bide diger cezasi var tabi olum allah korusun araba ehliyetini herkeze veriyolar burda ama motor ehliyetini herkes alamiyo
offf ya cok uzuldum allah korusun

DiaBLoS

Admin
Motor , şeytan işi derler...

Gerçekten çok dikkatli olmak lazım , en ufak hata da yok olabiliyorsunuz..Şekil a da görüldüğü gibi..!

Allah rahmet eğlesin ne diyeyim..

Çin malı motosikletler şimdi bir maaş fiyatına satılıyor. Maşallah ucuz diyen alıyor.

Salihyet

Üye
Ben paylaşmadım , siz paylaşmışsınız ya yorum yapayım o zaman. Racing motor kullanımı en risklisidir ve gencin yaptığı ölümü erken kabullenmektir zaten, Allah kimseye böyle bir kaza göstermesin inşallah..

Dawn

Emekli Yönetici
feci bir ölüm allah kımseye vermesın bir sitede okumuştum insanın başı koptugunda 5. 15 saniye arası canlı kalıyormuş yani olan bitenleri göruyormuş anlıyormuş cok kötü bir durum olmalı allah rahmet etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...