Bana kendini anlat !

Konu Sahibi
öyle olsun demek benden adam olmaz ha kırıldım resmen paramparça oldum
saçmalama adamsın sen..ondan o konuya girmedim bile!!

----------Eklendi @ 01:57:39 ---------- Yazıldı @ 01:57:06 ----------

tarzı komik sadece..onu dedim!!

__xXx__

Üye
saçmalama adamsın sen..ondan o konuya girmedim bile!!----------Eklendi @ 01:57:39 ---------- Yazıldı @ 01:57:06 ----------tarzı komik sadece..onu dedim!!
bazen öyle laflar ediyor ki kendimi onun yanında yaşlı hissediyorum sanki babam değilde ben 51 yaşındayım diyorum bu arada beni adamdan saydigin için teşekkür ederim ablacan

Tepkiler: vapur dumanı
    Konu Sahibi
bazen öyle laflar ediyor ki kendimi onun yanında yaşlı hissediyorum sanki babam değilde ben 51 yaşındayım diyorum bu arada beni adamdan saydigin için teşekkür ederim ablacan
ne demek ablacım..bu arada sen bide babamın yaptıklarını bilsen..annemden sıra gelmiyorki

__xXx__

Üye
azıcık örnek verir misin

Konu Sahibi
Son dakika haberi sunulurken gözlerini ekrana diken babamın yorumu ''Gız (spiker) babayiğidimiş maaşallah! ''

__xXx__

Üye
Son dakika haberi sunulurken gözlerini ekrana diken babamın yorumu ''Gız (spiker) babayiğidimiş maaşallah! ''
bi kere babamı motoruma bindirmiştim yavaş sürüyordum azıcık gaza bas lan bu ne deden bile daha hızlı kullanır bunu dedi dediğini yaptım evde indikten sonra yerden sopa alıp beni kovalarken arkamdan bağırıyordu lan i.ne beni bu genç yaşımda öldürcen mi

__xXx__

Üye
bak şimdi motorumu özledim

__xXx__

Üye
babamı annemi kardeşlerimi zaten her an özlüyorum ama motor bi anlık özlem di

pelın_

banade
kız esra kendıme gelmeye celısıyorum azcık güldr be

__xXx__

Üye
ikinizin de yeri ayrı ben de ikiniz de ablacanımsınız

pelın_

Sende ölesın cnm kardeşcagazım

Konu Sahibi
evet adı değişti.. yanlışmış.moderatör ööle dedi!

----------Eklendi @ 03:41:37 ---------- Yazıldı @ 03:41:21 ----------