Cezzbedici3
Üye
tamam problem yok konuştuk biz abimlekendimle ilgili birkaç şey daha yazmak istiyorum.Fazla cana yakınım sanırım ve bu sorun olmaya başlıyor.hayatıma aldığım insanlar bunu suistimal edebiliyor..Hayır diyemiyorum.Ani çıkışlar yapabiliyorum.Aşırı sinirliim ama çok kısa sürüyor..şimdilik bu kadar
----------Eklendi @ 03:24:18 ---------- Yazıldı @ 03:21:38 ----------
görmüyor olabilir canım ya.germe ortalığı gece gece
kardeş korkulan olmak da fazla iyi değil insanlar dışlıyor ben de bazen kızdığım zaman insanlara yiyecek gibi mi bakıyorum bilmiyorum ama sınıfımda kendim gibi iki kişi hariç kimse benle konuşmuyor zamanında korkulan kişi olmak istediğim içintamam problem yok konuştuk biz abimleYukarıda yazdıkların çok doğru aynen katılıyorum insanlara çok fazla yüz vermiceksin sonra cılkını çıkarıyorlar mesafeni koruyacaksın he bu herkes için geçerli değil tabiki ama genel için geçerli...bir söz var bilmiyorum kaç kişiye uyuyor ''Korkulmak sevilmekten iyidir çünkü korkulan insan saygı görür sevilen insan lakayıklık''
Kesinlikle katılıyorumkendını bı halt zanneden insanlardan nefret ediyorum ve susmak için kendımı zor tutuyorum
Kesinlikle katılıyorum
neden ağlıyorsun anlat açılırsınöleyim öle ota ... ağlıyorum yahu çok fenayın ne sulu gözlü bişeym ben
sorma ablam sen gene bayansın ama ya benöleyim öle ota ... ağlıyorum yahu çok fenayın ne sulu gözlü bişeym ben
öyle olsun demek benden adam olmaz ha kırıldım resmen paramparça oldumbabanı sevdim şimdi!!
öyle olsun demek benden adam olmaz ha kırıldım resmen paramparça oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?