Nextman Emekli Yönetici Hayırdır gençler F1 pistimi var burda.Cihazlar belli donanım belli yazılım belli karşılaştırma bile yersiz olur .
Hayırdır gençler F1 pistimi var burda.Cihazlar belli donanım belli yazılım belli karşılaştırma bile yersiz olur .
kamuraN021 Üye bu konudaki mesajları okurken bir aksiyon filmi izledigimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım
killiadam2 Üye sport1907-2007' Alıntı: bu arada nokıacı arkadaşlar söylemesenizde derdinizi bilirim kışın sobayı ihtiyaç yok öyle ısınıyorki sıcaklığı evinizi ısıtır gerçekten........ Genişletmek için tıkla ... Zaten o yüzden s4 lerin bataryaları ısınıp şiştigi için radyasyon çapmış sizi
sport1907-2007' Alıntı: bu arada nokıacı arkadaşlar söylemesenizde derdinizi bilirim kışın sobayı ihtiyaç yok öyle ısınıyorki sıcaklığı evinizi ısıtır gerçekten........ Genişletmek için tıkla ... Zaten o yüzden s4 lerin bataryaları ısınıp şiştigi için radyasyon çapmış sizi
HighCore Üye MaxipmaN' Alıntı: symbianım var rahatım Genişletmek için tıkla ... Bizamanlar herkez symbiancıydı unutmayalım
MaxipmaN' Alıntı: symbianım var rahatım Genişletmek için tıkla ... Bizamanlar herkez symbiancıydı unutmayalım
MaxipmaN Üye HighCore' Alıntı: Bizamanlar herkez symbiancıydı unutmayalım Genişletmek için tıkla ... rahat olmamı engellemiyor
HighCore' Alıntı: Bizamanlar herkez symbiancıydı unutmayalım Genişletmek için tıkla ... rahat olmamı engellemiyor
killiadam2 Üye MaxipmaN' Alıntı: symbianım var rahatım Genişletmek için tıkla ... Adamsın MaxipmaN' Alıntı: symbianım var rahatım Genişletmek için tıkla ...
MaxipmaN' Alıntı: symbianım var rahatım Genişletmek için tıkla ... Adamsın MaxipmaN' Alıntı: symbianım var rahatım Genişletmek için tıkla ...
HighCore Üye MaxipmaN' Alıntı: eyw kardeşim Genişletmek için tıkla ... Açık konuşalım şimdi herkez symbian kullanmıştır kaçarı yok sonra android çıktı işler bozuldu ama ben hala bebim nokia 500 e uygulama bakmıyor değilim
MaxipmaN' Alıntı: eyw kardeşim Genişletmek için tıkla ... Açık konuşalım şimdi herkez symbian kullanmıştır kaçarı yok sonra android çıktı işler bozuldu ama ben hala bebim nokia 500 e uygulama bakmıyor değilim
LG.G2.32GB Üye HighCore' Alıntı: Açık konuşalım şimdi herkez symbian kullanmıştır kaçarı yok sonra android çıktı işler bozuldu ama ben hala bebim nokia 500 e uygulama bakmıyor değilim Genişletmek için tıkla ... anılarım depreşti
HighCore' Alıntı: Açık konuşalım şimdi herkez symbian kullanmıştır kaçarı yok sonra android çıktı işler bozuldu ama ben hala bebim nokia 500 e uygulama bakmıyor değilim Genişletmek için tıkla ... anılarım depreşti