Bana fotoğraf makinesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bana fotoğraf makinesi lazım
fazla anlamıyorum bu aletlerden
Profesyonel bir şey olmasına gerek yok, yarı profesyonel falan varmış şimdilik yeter bana.
Hiç bir bilgim olmadığı için söyle olsun falan demiyorum. Tahminen 1,5 sene kullanacağım, 1000 liraya kadar en iyisini istiyorum

- - - Eklendi - - -

not: siyah renkli olmalı

Sony Cybershot'lı bir model öneririm kesinlikle

Tepkiler: Amaru Shady
Arkadas da bundan var hosuma gitti idare ediyor.
21 optik zoom sahane

- - - Eklendi - - -

Hatta sabah ben sana çektigi fotograflardan örnek atıyım fuki.800 liradan 500 liraya inmis cihaz indirimde suan hem..

Konu Sahibi

bunların hepsinin tasarımı böyle mi ? Yoksa sürekli aynı modellere mi bakıyorum?

Yarı prolar birbirine benziyo genelde lensin küçüklügü büyük etken sanırım bunda

Konu Sahibi
Yarı prolar birbirine benziyo genelde lensin küçüklügü büyük etken sanırım bunda

benim bi arkadaşım tam profesyonel almış, bir de extra olarak büyük bi lens almış. (lens di mi o)(aklım karıştı )
ben de alabilir miyim?

Buna lens takamazsın yarı pro bu

Ben begendim cihazı sahsen fiyatı da uygun özellikle optik zoom sahene çanakkaleye gitmistik 300-400 metre ötedeki Kemal yeri anıtını gözümün önüne getirip çekti agzım açık kaldı

Konu Sahibi
Ben begendim cihazı sahsen fiyatı da uygun özellikle optik zoom sahene çanakkaleye gitmistik 300-400 metre ötedeki Kemal yeri anıtını gözümün önüne getirip çekti agzım açık kaldı

benim gözlerim o kadar uzağı görüyor zaten

21X optik bu yıpratır adamı Fuki Ben diyodum gel gel yarıstıralım x6'yla 'du geliyorum su anıtı çekip' dedi hoop bi zoom ben dedim 'tamam kalsın vazgeçtim'

Elektr0

Üye
şuan bunu cevabını veremeyecegim çok kötüyüm hasta olmuşum galiba ..düzelince ilk işim bu..k.b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...